Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2018, 21:35
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Christian nezvládol skúšky v autoškole 32-krát po sebe. 25 rokov pokusov však padlo na úrodnú pôdu a Brit konečne môže šoférovať

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Neuveriteľný 33. pokus dopadol pre Christiana úspešne.

Okrem všetkých škôl, kde je do nás tlačený obsah bežného vyučovania, sa mnohí z nás zúčastnia aj autoškoly. Pre mnohých ľudí je osvedčenie o tom, že zvládnu riadiť vozidlo, len nutnou formalitou, no pre ďalšiu skupinu ide o hotovú nočnú moru. Teóriu sa horko-ťažko dokáže naučiť každý, najmä, keď sú skúšky zverejnené na internete. Skutočná schopnosť riadiť vozidlo je tu však omnoho väčšmi cenená než akási prax v škole.

Na praktické skúšky sa však na internete pripravíš len ťažko, mnohým z nás sa tak na nich podarí pohorieť. Expertom na pokazené skúšky je však rozhodne Brit Christian Whiteley-Mason, ktorý sa o získanie vodičáku pokúšal celých 25 rokov. Za štvrť storočia sa o vzácne oprávnenie pokúsil 33-krát a vymenil pritom až štrnástich inštruktorov.

Christian nezvládol skúšky v autoškole 32-krát po sebe. 25 rokov pokusov však padlo na úrodnú pôdu a Brit konečne môže šoférovať
Zdroj: pixabay.com

Jeho 32. pokus sa udial ešte v roku 2003 a Christian vtedy usúdil, že už stačilo skúšok a na všetko kašle, no jeho práca jednoducho vyžaduje, aby sa mohol prepravovať autom. Teraz sa tak vydal na svoj 33. boj o vodičský preukaz a konečne ho získal. Vzhľadom na to, že už poznal všetkých inštruktorov osobne, dokázal tiež zhodnotiť, že tentokrát schytal nesmierne prísnu dámu, ktorej sa chcel vždy každý vyhnúť.


Christian síce zvládol len skúšky pre autá s automatickou prevodovkou, no aj tak ani sám neverí tomu, že sa konečne dopracoval k vytúženej kartičke a sám humorne poznamenal, že zrejme začne veriť v Boha, pretože iné vysvetlenie jednoducho neexistuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia