Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2018, 14:01
Čas čítania 0:00
damnthat Adam Novosad

Gordon Ramsay musel sklopiť oči po tom, čo ho v thajskej reštaurácii zničil šéfkuchár. Za uvarený pokrm preňho nemal ani jedno dobré slovo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ani britský kuchár nie je odborník na všetko.

Na internete funguje jedno zázračné pravidlo. Nezáleží na tom, aký je obsah starý, ak sa na ňom dokážu ľudia dobre zabaviť aj s odstupom niekoľkých rokov. Dvojnásobne to platí v prípade kuchára Gordona Ramsayho, ktorý za posledných desať rokov natočil obrovské množstvo televíznych seriálov.

Gordon Ramsay musel sklopiť oči po tom, čo ho v thajskej reštaurácii zničil šéfkuchár. Za uvarený pokrm preňho nemal ani jedno dobré slovo
Zdroj: The F Word

V každom z nich sa nachádza viacero scén, ktoré by sa nikdy nemali stratiť, a tak sa v pravidelných intervaloch objavujú na sociálnych sieťach. Momentálne sa všetci zabávajú na tom, ako Gordon Ramsay pred rokmi navštívil jednu z najvychytenejších thajských reštaurácií v celom Londýne. Mal v pláne spoznať thajskú kultúru ešte bližšie a popritom pomôcť miestnym kuchárom navariť zopár tradičných jedál.

Vybral si pokrm s názvom Pad thai, ale po dlhých minútach prípravy nezožal u šéfkuchára veľký úspech. Znamením, že Gordon by sa mal od thajskej kuchyne držať čo najďalej, bol už prvý výraz tváre šéfkuchára po tom, čo videl Britov výtvor. Po ochutnávke mu jedlo skritizoval a objasnil mu, že pokrm nespĺňa niekoľko základných podmienok. Chýbali mu sladkosť, slanosť aj kyslosť. Gordon zostal zaskočený, pretože väčšinou neschopné varenie svojich kolegov kritizuje on sám, ale v thajskej reštaurácii aspoň ochutnal kúsok vlastnej medicíny.

Domov
Zdieľať
Diskusia