Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2018, 13:43
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

RTVS odvysiela temný dramatický seriál Taboo s Tomom Hardym

FILMY A SERIÁLY RTVS TABOO
Uložiť Uložené

Na obrazovkách Dvojky sa už onedlho objaví jeden z najlepších seriálov minulého roka. Pokiaľ ste ho teda stále nevideli, teraz budete mať skvelú príležitosť napraviť to.

Skvelý seriálový mix dobrodružného príbehu, thrilleru a drámy s názvom Taboo, ktorý vznikol pod hlavičkami staníc BBC One a FX, si budú môcť diváci už čoskoro vychutnať aj na obrazovkách RTVS. Všetkých osem dielov prvej série totiž odvysiela Dvojka. Premiéra prvej epizódy je naplánovaná na 7. apríla (duben) 2018.

RTVS odvysiela temný dramatický seriál Taboo s Tomom Hardym
Zdroj: BBC One/FX

Ak o tomto projekte náhodou počujete po prvýkrát, tak vedzte, že jeho príbeh sa sústredí na muža menom James Keziah Delaney (Tom Hardy), ktorý sa v roku 1814 vracia z dlhej a nebezpečnej cesty v Afrike do rodného Anglicka, kde zisťuje, že jeho návrat miestnych obyvateľov príliš neteší.

Predpokladalo sa, že je dávno mŕtvy a obchodné impérium, ktorého je James právoplatným dedičom, je zničené východoindickou spoločnosťou. A práve tá bude jeho hlavným protihráčom. Delaney je ale zocelený svojimi cestami a skúsenosťami, takže sa nevzdá len tak ľahko.

Ak vás riadky vyššie zaujali, dávame vám do pozornosti náš Tip na seriál aj samotnú recenziu, kde sa o tejto kvalitnej záležitosti dozviete oveľa viac. Navyše, fanúšikovia Taboo už veľmi dobre vedia, že by sa mal seriál dočkať ešte dvoch ďalších sérií. My sa už nevieme dočkať a vy si rozhodne nalaďte RTVS.

Domov
Zdieľať
Diskusia