Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2018, 15:16
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Bude sólovka Jokera pod dohľadom Martina Scorseseho adaptáciou legendárneho The Killing Joke?

FILMY A SERIÁLY JOKER MIMO DCEU
Uložiť Uložené

Jokerov príbeh sa začne natáčať už túto jar.

Aj napriek tomu, že sa Warner Bros. ešte stále snaží zachrániť svoje DC univerzum, zaujímavejší projekt sa zrejme črtá mimo tento vesmír. Pripravovaná sólovka, resp. origin Jokera bude stáť mimo DCEU a bude sa odohrávať v Gothame 80. rokov. Podľa slov tvorcov sa môžeme tešiť na temný, drsný a špinavý krimi thriller.

 

O Jokerovom filme sa však stále príliš veľa nevie. Je známe, že do hlavnej úlohy by tvorcovia chceli obsadiť Joaquina Phoenixa. Keď sa ho však na to novinári nedávno pýtali, Phoenix podľa svojich slov ani nevedel, že sa nejaký Jokerov film pripravuje. Možno nás len ťahá za nos, ale aj tak... ktovie, ako to s ním napokon bude.

Bude sólovka Jokera pod dohľadom Martina Scorseseho adaptáciou legendárneho The Killing Joke?
Zdroj: DC Comics

Predsa len tu však máme aspoň nejaké nové detaily. Podľa informácií magazínu The Wrap tvorcovia plánujú vykresliť Jokera ako neúspešného komika. Komiksoví fanúšikovia teraz určite spozorneli, keďže presne takto Jokera vykreslil geniálny Alan Moore vo svojom kultovom komikse The Killing Joke.

 

Nemusí to však nutne znamenať, že pôjde o adaptáciu. The Wrap totiž prezradil, že inšpiráciu si snímka vezme aj zo Scorseseho filmu King of Comedy, kde je hlavný hrdina tiež neúspešný komediant.

Bude sólovka Jokera pod dohľadom Martina Scorseseho adaptáciou legendárneho The Killing Joke?
Zdroj: DC Comics

Uvidíme, aký príbeh nám tvorcovia doručia, ale predstava hranej verzie The Killing Joke by sa nepochybne pre komiksových fanúšikov stala očakávaným filmom číslo jedna. Možno sa však tvorcovia len voľne inšpirujú a príbeh vystavajú podľa vlastnej fantázie.

Odporúčané
Ľudia sa hromadne sťažujú na Jokera a utekajú z kina: Bol príliš desivý, propaguje duševné problémy Ľudia sa hromadne sťažujú na Jokera a utekajú z kina: Bol príliš desivý, propaguje duševné problémy 6. októbra 2019, 13:46

Nakrúcať by sa malo začať už v máji (květen) tohto roka, tak dúfajme, že čoskoro dostaneme viac informácií. Réžie sa chopí Todd Phillips a produkciu má na starosti Martin Scorsese.

Domov
Zdieľať
Diskusia