Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2018, 18:13
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zac Efron stvárni krvilačného sériového vraha Teda Bundyho. Vo filme si zahrá aj hviezda Teórie veľkého tresku Jim Parsons

FILMY A SERIÁLY EXTREMELY WICKED SHOCKINGLY EVIL AND VILE
Uložiť Uložené

Okrem Efrona uvidíme v snímke Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile aj Lily Collins, Jima Parsonsa či Johna Malkovicha.

Nádejný nezávislý thriller Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile od režiséra Joea Berlingera, o ktorom sme už písali, sa predstavuje na nových obrázkoch z filmu aj spoza kamier.

Snímka bude rozprávať o brutálnom sériovom vrahovi Tedovi Bundym, ktorý má na svedomí smrť viac ako 30 žien. Zahrá si ho Zac Efron, a asi nebudeme preháňať, keď povieme, že preňho pôjde o skutočnú hereckú výzvu.

Okrem neho uvidíme Lily Collins, Kayi Scodelario, Haleya Joel Osmenta, Angelu Sarafyan, Jima Parsonsa, Johna Malkovicha a Jeffreyho Donovana. Jim Parsons si zahrá prokurátora Larryho Simpsona.

Príbeh bude vyrozprávaný z perspektívy Bundyho priateľky Elizabeth Kloepfer (Collins). Tá údajne o vražednom besnení svojho priateľa nevedela a všetky obvinenia voči nemu odmietala.

Napokon ho však sama udala polícii a až pri súde sa dozvedela strašnú a detailnú pravdu o Bundyho vraždách. Dátum premiéry zatiaľ nebol stanovený.

 

When Ted met Liz #behindthescenes

Príspevok, ktorý zdieľa Zac Efron (@zacefron),

 

“I GOT WARRANTS!” #behindthescenes

Príspevok, ktorý zdieľa Zac Efron (@zacefron),

 

Excited to welcome the amazing @kayascods as Carole Ann #wickedcrew #behindthescenes

Príspevok, ktorý zdieľa Zac Efron (@zacefron),

 

What’s wrong @therealjimparsons? You don’t like the bow tie? #wickedcrew #larrysimpson

Príspevok, ktorý zdieľa Zac Efron (@zacefron),

Domov
Zdieľať
Diskusia