Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2018, 9:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Holič poradil hanblivému zákazníkovi, aby si nechal narásť bradu. On radu poslúchol a obrátil svoj život naruby

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Občas stačí iba jedna dobre mierená rada.

Snáď nikto nespochybňuje fakt, že muž môže vyzerať úplne rozdielne, ak si nechá narásť bradu. Aj z mlado vyzerajúceho študenta sa razom dokáže stať starší chlap, lenže veľkej časti mužov jednoducho brada nerastie tak, ako by sami chceli. Našťastie, netýkalo sa to Gwilyma Pugha, ktorý ešte nedávno vyzeral ako hanblivý a nerozhodnutý chlapec. Jeho imidž ovládli najmä okuliare, ktoré sa nosili pred rokmi a dnes už vyšli z módy, pričom mu nepomáhal ani fakt, že trpel nadváhou.

Gwilym však napriek estetickým nedokonalostiam využil svoj potenciál a založil úspešnú poisťovaciu firmu, vďaka ktorej mal po čase dostatok peňazí na to, aby sa mohol začať venovať svojej postave. S priateľmi si založili aj folkovú kapelu a pri jednej z návštev holiča mu zamestnanec navrhol, aby si nechal narásť bradu, nech vyzerá štýlovejšie počas vystúpení. Nápad sa mu zapáčil a onedlho začal meniť svoj denný režim.

Namiesto 12 hodín v práci a neustáleho sedenia si obrátil jedálniček naruby a začal sa konečne zdravšie stravovať, vďaka čomu schudol a dokonca sa dostal aj na novú kariérnu cestu. Oslovila ho agentúra AMCK Models a dnes má za sebou spolupráce so značkami ako Vans, Diesel či Bud Light, vďaka čomu dostal šancu aj v spoločnosti House 99, čo je nová značka Davida Beckhama.

Domov
Zdieľať
Diskusia