Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2018, 16:07
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dwayne Johnson sa v akčnej porcii záberov zo snímky Rampage snaží zastaviť deštrukciu a šialenstvo spôsobené troma prerastenými monštrami

FILMY A SERIÁLY RAMPAGE
Uložiť Uložené

Filmová adaptácia klasickej videohry z osemdesiatych rokov zverejňuje ďalšie veľkolepé zábery. Tentokrát prostredníctvom nového televízneho spotu.

Snímka s názvom Rampage sa nám naposledy pripomenula ešte v novembri minulého roka, keď uzrel svetlo sveta debutový trailer. V ňom sa okrem Dwayna Johnsona ako šéfa špeciálnej jednotky bojujúcej proti pytliakom predstavila aj trojica zmutovaných zvierat, ktoré majú v úmysle najmä ničiť všetko okolo seba.

Je teda jasné, že sa v kinách už onedlho dočkáme akčnej a poriadne dobrodružnej jazdy, čo teraz potvrdzuje aj krátky televízny spot. Ten totiž opäť raz ponúka pohľad na deštrukciu v podaní gorily, vlka či aligátora, no a popri tom zároveň posúva aj niekoľko celkom nových záberov. Premiéra filmu je u nás naplánovaná na 19. apríla (dubna) 2018 a ak sa o ňom chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia