Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2018, 12:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Jedna noc s mojou ex. Televízna šou spája rozídené dvojice, aby zistila, či medzi nimi stále pretrváva iskra

ZAUJÍMAVOSTI TV
Uložiť Uložené

Spojenie s bývalým partnerom nemusí vyhasnúť.

Väčšina vzťahov skončí tak, že si obaja partneri ešte stále majú čo povedať, ale náhla životná situácia spojenie ukončí a často tak zostávajú záležitosti, ktoré by ešte bolo potrebné prediskutovať. Britská stanica Channel 5 preto už zopár mesiacov vysiela zaujímavú šou s názvom One Night With My Ex, ktorej názov presne reflektuje to, čo sa v nej odohráva.

Jedna noc s tvojím bývalým priateľom či priateľkou síce neznamená, že spolu skončíte v posteli pred kamerami, avšak bývalí partneri dostanú na 24 hodín k dispozícii luxusný apartmán a absolútnu voľnosť v tom, ako so svojím časom naložia.

Nedopovedané slová či nevyriešené hádky vedia vyjsť veľmi rýchlo na povrch, a tak šou priťahuje k obrazovkám tisíce ľudí, ktorí sú zvedaví na to, aké rozhodnutie bývalé dvojice urobia. Majú koniec koncov iba dve možnosti, po spoločnom dni skúsiť šťastie v spoločnej láske ešte raz, alebo urobiť hrubú čiaru a už svoj vzťah nikdy neriešiť.

Nanešťastie, v populárnej šou občas dochádza aj k menším či väčším konfliktom. Svedkami jedného z nich sa v poslednej epizóde stali aj diváci, ktorí pozorovali príbeh Toma a Amy. Spočiatku sympaticky vyzerajúca dvojica sa rozišla, ale nechali sa nahovoriť na účasť v šou, avšak diváci veľmi rýchlo zistili, kde bol zrejme pes zakopaný.

Odporúčané
Popoluška ovládla Štedrý deň v slovenských televíziách. Týmto filmom sa darilo najviac Popoluška ovládla Štedrý deň v slovenských televíziách. Týmto filmom sa darilo najviac 25. decembra 2022, 17:04

Vo chvíli, keď Amy svojmu bývalému priateľovi prezradila, že od rozchodu už bola na káve s novým chlapíkom, Tom na ňu spustil obrovský psychologický nátlak a ľudia na Twitteri sa zhodovali, že Amy by mala čo najrýchlejšie od tohto muža utiecť. V minulosti sa už dokonca stalo, že si partneri priznali neveru, a tak je šou One Night With My Ex celkom zaujímavá voľba na dlhé zimné večery.

Domov
Zdieľať
Diskusia