Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2017, 8:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Gambit s Channingom Tatumom bude veľkolepý. Štúdio Fox mu údajne odkleplo šialene vysoký rozpočet vo výške 155 miliónov dolárov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér s drahým vkusom jednoducho potrebuje poriadny balík peňazí. Alebo je tajomstvo tejto obrovskej finančnej injekcie ukryté niekde celkom inde?

O očakávanej komiksovke s názvom Gambit sme vás naposledy informovali iba pred necelým mesiacom, keď bolo oznámené, že sa snímka konečne začne natáčať už začiatkom budúceho roka. A hoci bol štart produkcie presunutý z februára na marec, premiéra 14. februára (února) 2019 platí aj naďalej. Ba čo viac, Gambit s Channingom Tatumom v hlavnej úlohe sa teraz môže pochváliť aj mimoriadne štedrým rozpočtom. Ten by sa mal totiž podľa najnovších správ pohybovať na úrovni 155 miliónov dolárov, čo je od štúdia Fox až prekvapivo štedré.

Gambit s Channingom Tatumom bude veľkolepý. Štúdio Fox mu údajne odkleplo šialene vysoký rozpočet vo výške 155 miliónov dolárov
Zdroj: Marvel Comics

Nakoniec, keď bol v čele projektu ešte režisér Doug Liman, Gambit krátko pred predpokladaným štartom produkcie stroskotal práve kvôli vysokým finančným požiadavkám. No a aby toho nebolo málo, do kín dorazil pomerne lacný Deadpool, ktorý svojím obrovským finančným úspechom donútil štúdio prehodnotiť rozpočtovú stratégiu. Príchod Logana potom Gambitove vyhliadky skomplikoval ešte viac. Čím to teda je, že 20th Century Fox filmu zrazu odkleplo taký veľký balík?

Ako prvé by nám, samozrejme, mohlo napadnúť nedávne uzavretie megaobchodu medzi spoločnosťami The Walt Disney Company a Twenty-First Century Fox, Inc., to však s rozpočtom pre Gambita údajne nijako nesúvisí. Vysoké náklady môžu ale celkom pokojne vychádzať z angažovania režiséra menom Gore Verbinski, ktorý je známy svojím drahým vkusom a myslením vo veľkom (prvé tri časti série Pirates of the Caribbean zhltli takmer 700 miliónov dolárov, pričom ani niekoľko jeho menších projektov nepatrilo k tým finančne skromnejším).

Gambit s Channingom Tatumom bude veľkolepý. Štúdio Fox mu údajne odkleplo šialene vysoký rozpočet vo výške 155 miliónov dolárov
Zdroj: Marvel Comics

Jeho zotrvanie v pozícii režiséra a 155-miliónový rozpočet nám tak rozhodne naznačujú, že Gambit bude naozaj masívnym filmom. Čo sa samotného príbehu týka, bližšie detaily zatiaľ nepoznáme. No údajne by sme sa mali dočkať komiksového heist movie, ktorý bude nejakým spôsobom pripomínať Dannyho jedenástku. Taktiež nepôjde o sólovkou, pretože okrem Gambita uvidíme na plátne aj iných mutantov. Natáčanie v americkom New Orleans bude vraj trvať desať týždňov. Pre staršie informácie ohľadom Gambita klikajte sem. Myslíte si, že snímka dokáže dostatočne zarobiť aj pri takomto rozpočte?

Domov
Zdieľať
Diskusia