Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2017, 19:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Selena Gomez neudržala slzy, keď si od kamarátky, ktorá jej darovala obličku, preberala cenu Žena roka. Bez nej by na pódiu nestála

HUDBA SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Selena neudržala svoje emócie pri prijímaní prestížnej ceny.

Selena Gomez sa iba pred pár hodinami stala novou čerstvou držiteľkou prestížneho ocenenia Billboard Award v kategórii Žena roka a celý priebeh odovzdávania samotného ocenenia musel dojať takmer každého diváka, či už v sále alebo pred televíznou obrazovkou. Selena už dlhší čas trpí diagnózou s názvom lupus, ktorá jej neustále znepríjemňuje život a v máji tohto roku sa jej stav zhoršil natoľko, že obľúbená speváčka odrazu potrebovala transplantáciu obličky.

V jej prípade sa na ňu usmialo obrovské šťastie, pretože jej najlepšia kamarátka Francia Raisa nielenže bola identifikovaná ako vhodný darca, ale ešte aj okamžite súhlasila s darovaním vlastného orgánu. V septembri potom transplantácia prebehla a všetko dopadlo úspešne, vďaka čomu sa mohla Selena postaviť na pódium a prebrať si ocenenie Žena roka priamo z rúk svojej kamarátky. Speváčka vo svojom emotívnom príhovore nezadržala slzy a viackrát spomenula, že na jej mieste by mala stáť práve Francia a ocenenie by malo patriť do jej rúk, pretože Selena by sa pred ľudí bez jej pomoci postaviť nemohla.

Odporúčané
MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync 13. septembra 2023, 11:07

Francia sa v neskoršom rozhovore vyjadrila, že je veľmi šťastná za to, čo mohla pre Selenu urobiť a je ešte šťastnejšia za to, že práve vďaka jej dobrému skutku a obete môže speváčka pokračovať vo svojej už tak úspešnej kariére. O skutočnom kamarátstve teda v tomto prípade nemôže byť pochýb a my Selene gratulujeme za získanie ceny, ktorú si svojou inšpiratívnou prácou určite zaslúžila.

Domov
Zdieľať
Diskusia