Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 21:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Iluzionista a kúzelník Radek tentokrát zaskočil Rytmusa aj Osťa priamo v backstagei Separovho krstu v Prahe

ZAUJÍMAVOSTI RYTMUS
Uložiť Uložené

Radek Bakalář sa vystavil neznámemu prostrediu, aby známym tváram zúčastneným na Separovom krste ukázal zopár trikov.

Český iluzionista a kúzelník Radek Bakalář sa do povedomia širokého publika dostal najmä vďaka tomu, že svoje triky vždy predvádzal pred známymi osobnosťami, najčastejšie z hudobnej scény a obzvlášť pred rapermi. Aj keď sa pochopiteľne našlo pár výnimiek. Aktuálne už prebieha druhá séria jeho projektu Revolution of Magic, v rámci ktorej sa tentokrát rozhodol tak trochu narušiť pôvodný koncept.

Boli sme zvyknutí, že sa Radek s celebritami stretával v pokojných priestoroch kaviarní či, u nich doma, no teraz vyrazil "do terénu", konkrétne do pražského Sasazu, kde prebiehal minulý víkend krst Separovho albumu Pancier. Súčasťou jeho show bolo aj viacero hostí vrátane hypemana Osťa a tiež Rytmusa a práve im ukazoval v backstagei iluzionista svoje triky, čím dokázal, že ich neovplyvňuje ani prostredie, v ktorom sa práve nachádza. 

Domov
Zdieľať
Diskusia