Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2017, 17:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C, Expl0ited a Róbert Vittek spôsobili na strednej škole rozruch kvôli legendárnym kopačkám (Video)

REFRESHER ADIDAS EXPL0ITED PIL C PREDÁTOR
Uložiť Uložené

Známe tváre nielen z futbalovej brandže navštívili súkromnú športovú strednú školu v bratislavskej Petržalke, kde študenti zažili návrat legendy na vlastnej koži.

V rámci reportáží sme už navštívili mnoho rôznych miest a tentokrát sme sa pri špeciálnej príležitosti ocitli na súkromnej  strednej odbornej škole so športovým zameraním v bratislavskej Petržalke. Dôvodom bol návrat obrovskej legendy - modelu kopačiek Predator 18+ z dielne adidasu, ktorý sa rozhodol comeback oznámiť práve týmto netradičným spôsobom. 

Na žiakov tak namiesto vyučovania čakala hodina, ktorej obsahom bola história futbalu. Na zaujímavej akcii sa objavili aj  známe tváre, o ktorých všetci vieme, že majú k futbalu veľmi blízko. Či už samotný reprezentant Robo Vittek alebo raper Pil C a youtuber Expl0, každý z nich oddáva dlhodobo istú časť života tomuto športu, a tak pochopiteľne nemohli chýbať ani na veľkom odhalení. My sme sa teda vybavili kamerou a moderátorom Krištofom, aby sme pre vás priamo na mieste činu zistili čosi viac. 

Všetko podstatné sa dozvieš zo samotných rozhovorov s hlavnými aktérmi, medzi ktorých sa nám zaplietol dokonca aj Joe Trendy, ktorý predstavovanie nových kopačiek moderoval. Najnovšie kopačky z radu Predator budú oddnes nosiť na ihrisku aj kapacity ako Paul Pogba, Dele Alli Ivan Rakitić či Mesut Özil a samozrejme aj títo vyššie spomenutí slovenskí junáci. Viac informácií nájdeš na tejto stránke alebo na instagrame @adidasfootball.

Domov
Zdieľať
Diskusia