Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2017, 13:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kit Harington z Game of Thrones so svojimi spojencami plánuje v temnej minisérii Gunpowder krvavý útok na anglický trón

FILMY A SERIÁLY GUNPOWDER
Uložiť Uložené

Ďalší perfektný trailer mimoriadne sľubného projektu.

Trojdielna miniséria Gunpowder zatiaľ vyzerá naozaj výborne, čo dosvedčuje aj najnovší trailer. Prenesieme sa v nej do 17. storočia a budeme svedkami radikálneho plánu anglických katolíckych šľachticov vedených Robertom Catesbym (Kit Harington). Tí plánovali atentát na kráľa Jamesa I. a zároveň vyhodiť do povetria Snemovňu lordov. Ich cieľom bola obnova katolíctva na anglickom tróne. Práve Catesby bol v skutočnosti "mozgom" celého spiknutia, ktoré sa začalo prezývať aj "Spiknutie strelného prachu".

Okrem Haringtona sa predstavia aj Peter Mullan, Mark Gatiss, Liv Tyler, Edward Holcroft, Shaun Dooley a Tom Cullen. Scenár napísal Ronan Bennett a o réžiu sa postaral J Blakeson. Za celým projektom stoja Bennett, Harington a Daniel West. Gunpowder zatiaľ vyzerá sakramentsky temne, osudovo a atmosféricky. Určite si ho nenecháme ujsť. Premiéru si odbije 18. decembra (prosinec) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia