Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2017, 23:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vodca náboženského kultu Taylor Kitsch a jeho nasledovníci čelia policajnému obliehaniu a útoku v lákavom traileri pre minisériu Waco

FILMY A SERIÁLY WACO
Uložiť Uložené

Zaujímavo obsadený, šesťdielny seriál Waco, ktorý bude vychádzať zo skutočných udalostí, odhaľuje ďalšie skvelé zábery v podobe celkom nového traileru.

Sľubne vyzerajúca miniséria s názvom Waco sa nám už nedávno predstavila, a to prostredníctvom niekoľkých obrázkov a vôbec prvej ukážky. No a zatiaľ čo tá debutová stavila najmä na atmosféru, najnovší trailer už pridáva aj menšiu štipku akcie a pohľad na ústredný konflikt z pohľadu policajných či zásahových zložiek. A podľa doposiaľ zverejnených záberov sa teda rozhodne máme na čo tešiť. Koniec koncov, posúďte sami

Hlavnú úlohu si strihne Taylor Kitsch (Battleship, Savages, seriál True Detective), ktorý sa zhostil úlohy Davida Koresha, teda vodcu náboženského kultu zvaného Davidiáni. Projekt bude vychádzať z mrazivého skutočného príbehu z roku 1993, kedy sa nevydarená razia do sídla sekty zmenila na 51 dní dlhé obliehanie. Príslušníci FBI aj Národnej gardy USA sa snažili členov sekty zlomiť psychickým nátlakom, pričom ľudia vo vedení sa obávali, že Davidáni spáchajú hromadnú samovraždu.

Bol preto povolený ozbrojený útok. Ten však vyústil do požiaru, ktorý napokon celé sídlo zrovnal so zemou. Zahynulo 76 členov sekty, 6 agentov ATF a samotný útok bol podrobený silnej kritike. Podľa mnohých išlo zo strany ozbrojených zložiek o vyložene zbabranú akciu. Okrem vyššie spomínaného Kitscha sa objaví napríklad aj Michael ShannonJohn LeguizamoAndrea RiseboroughRory CulkinMelissa BenoistPaul SparksShea WhighamCamryn Manheim či Julia GarnerŠesťdielneho seriálu sa dočkáme 24. januára (leden) 2018. Pre viac informácií klikajte sem. Dáte tejto minsérii šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia