Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2017, 13:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

46-ročný otec opustil manželku a sedem detí, aby šiel žiť ako 6-ročné dievčatko. Nebavil ho už život dospeláka

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stefonknee je teraz najšťastnejšie dievčatko na svete.

Človek svoju identitu nedokáže zatajiť, nech sa akokoľvek veľmi snaží a vo veku 46 rokov to už dávnejšie pochopila aj Stefonknee Wolscht. Ešte v roku 2009 žila ako muž menom Paul so svojou manželkou a siedmimi deťmi, ale odjakživa si uvedomovala, že sa zrejme narodila do nesprávneho tela. Najskôr mala pocit, že len miluje ženské oblečenie, avšak po stretnutiach s podobnými ľuďmi pochopila, kde je pravda.

Svojej manželke a deťom otvorene priznala, že je v skutočnosti ženou a chystá sa podstúpiť hormonálnu terapiu na zmenu pohlavia, čo jej rodina odmietla a dala jej ultimátum: buď prestane byť trans, alebo musí odísť. Stefonknee preto zvolila druhú možnosť a začala žiť svoj život ako 8-ročné dievčatko, ktoré si rýchlo adoptovala jedna rodina z kanadského Toronta. Stefonknee tam našla lásku a porozumenie, ktoré jej ako chlapcovi v detstve chýbalo, a dokonca po pár mesiacoch zmenila svoj vek z 8 na 6 rokov, pretože jej adoptívna sestra chcela mladšieho súrodenca.


Nezvyčajný životný príbeh ju takmer stál vlastný život, pretože krátko po odchode od rodiny ju jedna z jej dcér pozvala na svadbu pod podmienkou, že sa oblečie ako muž a bude v kostole sedieť úplne vzadu, čo ju zobralo natoľko, že sa pokúsila spáchať samovraždu. Našťastie sa jej to nepodarilo, a tak je dnes spokojná, pretože už viac nemala čas a silu riešiť problémy dospelých ľudí. Zarába si pomocou pri odhŕňaní snehu u susedov a so svojou sestrou najradšej kreslí, takže lepší život si predstaviť nevie a aj keď svoju minulosť nezahodila, sústredí sa najmä na budúcnosť.






Domov
Zdieľať
Diskusia