Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2017, 14:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor chce zarobiť 1 miliardu. Mesačne dostáva cez 550-tisíc eur bez pohnutia prstom, ale rád by predbehol aj Mayweathera

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Írsky bojovník má pred sebou odvážne ciele.

Conor McGregor nemal nikdy problém otvorene povedať to, čo mal práve na srdci a v najnovšom rozhovore s britskou televíziou BBC pokračoval vo svojom tradičnom štýle. Írsky bojovník sa rozhovoril najmä o peniazoch, pretože v auguste zarobil takmer 100 miliónov eur za súboj s Mayweatherom a v rozhovore priznal, že aj keď nebojuje, každý mesiac mu momentálne na účet prichádza viac ako 550-tisíc eur. Nešpecifikoval síce, odkiaľ tieto peniaze pochádzajú, ale pravdepodobne ide o príjmy z rôznych sponzorských zmlúv a partnerstiev.

Polmiliónová výplata však pre McGregora nie je ani zďaleka dostačujúca, pretože ako sám prezradil, v súčasnosti sa sústredí len na to, aby v rebríčku Forbes predbehol budúci rok Floyda Mayweathera a stal sa najlepšie plateným športovcom na svete. Minulý rok sa McGregor umiestnil niekde okolo 24. miesta, zatiaľ čo na tróne sedel Cristiano Ronaldo, avšak po augustovom súboji je momentálne na čele Mayweather, McGregor je hneď za ním a Ronaldo bol odsunutý až na tretiu priečku.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30


Conor by preto už v budúcej edícii rebríčka predbehol amerického boxera a je na dobrej ceste, pretože nedávno vyšla na povrch podmienka, pod ktorou sa vráti späť do oktagonu v UFC. Ír by sa rád stal promotérom svojich zápasov, čo robil prvýkrát proti Mayweatherovi, a zrejme mu zachutili peniaze navyše, a tak mu UFC zrejme bude musieť vyjsť v ústrety. Okrem toho má aj dlhodobejší cieľ, keďže po ovládnutí rebríčku Forbes plánuje vykročiť na cestu za majetkom vo výške 1 miliardy, čo mu určite potrvá dlhšie, ale nie je to úplne nereálna destinácia. McGregor v rozhovore nakoniec povedal aj to, že sa do politiky nikdy nechystá, pretože už teraz sa cíti ako prezident vo vlastnom slova zmysle a nelákajú ho ani politické príjmy.  

Domov
Zdieľať
Diskusia