Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2017 o 18:17
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Star Wars: The Last Jedi obsahuje scénu, kde uvidíme stretnutie BB - 8 a nového droida BB - 9E

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ktorý z droidov bude obľúbenejší?

V Star Wars: The Last Jedi uvidíme scénu, kde sa obľúbený BB - 8 stretne so svojim náprotivkom BB - 9E, ktorý patrí k First Order. Po úspechu oranžovo - bieleho droida v The Force Awakens bolo pochopiteľné, že sa stane súčasťou celej plánovanej trilógie. Avšak, v tohtoročnom príbehu z neďalekej galaxie budú mať hlavní záporáci svojho milého droida konkurujúceho tomu na strane Odboja. Ak by nebolo Porga, tak by si nový člen First Order jednoznačne ukradol celú marketingovú kampaň pre seba.

Star Wars: The Last Jedi obsahuje scénu, kde uvidíme stretnutie BB - 8 a nového droida BB - 9E
Zdroj: vulture.com

Keď bolo BB - 9E oficiálne predstavené, všetci sme dúfali v stretnutie s jeho kladným dvojčaťom na plátne. Pre Empire sa na tému nových strojov vyjadril Neal Scanlan stojaci za špeciálnymi efektami.

„Je tam jedna scéna, kde je BB - 8 v utajení a musí sa dostať z jedného miesta na druhé úplne bez povšimnutia. A to je ten čas, kde ho môže, ale nemusí jeho diabolský dvojník objaviť. Čo sa týka druhu Caretakers z plánety Ahch - To, tak ide o jediných žijúcich tvorov na tejto plánete. Ich DNA má časť spoločnú s Porgovou, ale ide o oveľa vyvinutejší druh."

Star Wars: The Last Jedi obsahuje scénu, kde uvidíme stretnutie BB - 8 a nového droida BB - 9E
Zdroj: Entertainment weekly

Mimo Ahch - To sme mali možnosť vidieť Crystal Foxes, ktoré sa nám predstavili v poslednom traileri. Netypické sú rozhodne svojím vzhľadom. Existuje teória, že na tejto planéte žijú títo tvorovia tak dlho, až sa skryštalizovali. Všetky tieto tvory sú originálne, sú niečím, čo sme v predošlých epizódach nevideli, a preto bude zaujímavé sledovať ich správanie a prepojenie s príbehom.

Domov
Zdieľať
Diskusia