Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2017, 15:53
Čas čítania 0:00
Radka T.

Kevin Spacey potvrdil, že je gej. Ospravedlnil sa aj mužovi, ktorého kedysi obťažoval

FILMY A SERIÁLY KEVIN SPACEY PRIZNANIE
Uložiť Uložené

Hollywoodsky herec Kevin Spacey priznal romániky s mužmi a ospravedlnil sa svojmu kolegovi za obťažovanie.

Minulosť ho dobehla. Americký herec Kevin Spacey, ktorý získal Oscara napríklad za drámu Americká krása, priznal, že je gej a chce žiť ako homosexuál. Stalo sa tak po tom, čo sa ospravedlnil inému hercovi za dávnejšie obťažovanie.

Vo svetovom šoubiznise ako by sa roztrhlo vrece s odhalením obťažovania či zneužívania herečiek i hercov. Najprv sa to začalo valiť na vplyvného producenta Harveyho Weinsteina, ktorého obvinili slávne krásky zo sexuálneho obťažovania či útokov. Teraz padlo na obvinenie aj na Spaceyho, avšak od herca Antonyho Rappa. Ten totiž poukázal na sexuálne obťažovanie zo strany hollywoodskeho herca ešte z roku 1986.

Kevin Spacey potvrdil, že je gej. Ospravedlnil sa aj mužovi, ktorého kedysi obťažoval
Zdroj: TASR/AP

Rapp mal vtedy 14 rokov a zúčastnil sa na večierku organizovanom Spaceym. Keď odišli všetci hostia, Spacey ho mal odniesť do postele a ľahnúť si naňho. Nič vážnejšie sa napokon nestalo, mladík herca zo seba zhodil a odišiel. Spacey však tvrdí, že si na nič také nespomína, keďže to bolo dávno a navyše mal byť vtedy dosť opitý. Tak či tak vo svojom vyhlásení uviedol, že je z celého incidentu zdesený a Rappovi dlží hlboké ospravedlnenie.


Ďalšia časť Spaceyho vyhlásenia však nebola o nič menej šokujúca. „Tento príbeh ma povzbudil, aby som prehovoril o ďalších veciach v mojom živote,“ začal herec. „Moji blízki vedia, že som mal v živote vzťahy so ženami i s mužmi. Miloval som a po celý život som mal romániky s mužmi a teraz som sa rozhodol, že budem žiť ako gej,“ vyhlásil oscarový herec. Dodal ešte, že sa s tým všetkým chce vyrovnať čestne a úprimne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia