Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2017, 18:17
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

V najnovšom videoklipe Marilyna Mansona účinkuje jeho dlhoročný kamarát Johnny Depp. Výsledok ich spolupráce je viac ako bizarný

HUDBA JOHNNY DEPP MARILYN MANSON
Uložiť Uložené

Vychutnaj si novinku v podobe dvoch géniov svetového showbiznisu.

Okolo skladby, ktorá nesie príznačný názov SAY10, vzniká vlna záujmu už od jej prvej ukážky z konca minulého roka. Kontroverzný spevák Marilyn Manson v nej trhá stránky z Biblie, spomedzi Boha a Satana si volí jasnú voľbu a fanúšikovia sa nazdávajú, že zabíja prezidenta Donalda Trumpa. Krátky teaser už oficiálne nenájdeš, ale kedže je internet našťastie príliš mocné médium, pozrieť si ho môžeš nižšie.

Pred niekoľkými hodinami, viac ako po roku čakania, prichádza umelec s finálnou nahrávkou so sprievodným videoklipom. Hlavnej úlohy sa zhostil Johnny Depp, s ktorým tu vedie menší psychologický súboj a opomenúť nemôžeme ani masturbujúcu herečku. Na výsledok sa môžeš pozrieť na jeho oficiálnom kanáli na YouTube.

Desiaty štúdiový album rockovej legendy s názvom Heaven Upside Down vyšiel 6. októbra a objednať si ho môžeš na oficiálnej stránke. Marilyn Manson je späť a my sa už teraz tešíme na jeho koncertnú šnúru so zastávkami v Prahe i vo Viedni.

Domov
Zdieľať
Diskusia