Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2017, 19:01
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Predstaviteľ Jona Snowa sa v ukážke z mimoriadne lákavej minisérie Gunpowder pokúša odpáliť Snemovňu lordov a zavraždiť anglického kráľa

FILMY A SERIÁLY GUNPOWDER
Uložiť Uložené

Dostaneme ďalší seriálový hit s Kitom Haringtonom? Najnovšia ukážka pre blížiaci sa projekt od BBC One tomu rozhodne nasvedčuje.

Historicko-dramatická miniséria Gunpowder, ktorá vzniká pod hlavičkou stanice BBC One, sa nám po prvýkrát predstavila ešte koncom augusta (srpna), kedy sme sa mohli pokochať kratučkým teaser trailerom. A hoci dnešná ukážka nie je o nič dlhšia, dozvedáme sa z nej aspoň oveľa viac informácií a taktiež máme konečne k dispozícii aj výrazne bohatšiu porciu záberov. Čo sa teda samotného príbehu týka, ten bude zasadený do Anglicka na začiatku 17. storočia a predstaví nám skupinu mužov, ktorí sa kvôli obnoveniu katolíctva na anglickom tróne pokúsia za pomoci strelného prachu odpáliť Snemovňu lordov a naplánujú atentát na kráľa Jamesa I. spolu s jeho rodinou.

V úlohe hlavného hrdinu a zároveň organizátora celého plánu, šľachtica Roberta Catesbyho, uvidíme Kita Haringtona (Game of Thrones, Testament of Youth). Okrem neho sa však objaví napríklad aj Tom Cullen, Peter Mullan, Mark Gatiss, Liv Tyler či David Bamber. Scenár napísal Ronan Bennett (Public Enemies) a na režisérsku stoličku zasadol J Blakeson (The 5th Wave). Premiéry všetkých troch epizód by sme sa mali dočkať niekedy v priebehu tohto roka, pravdepodobne na jeseň. Presný dátum ale zatiaľ nepoznáme. Zaujal vás najnovší trailer? Dáte tejto lákavej minisérii šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia