Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2017, 18:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C odhaľuje, čo sa skrýva za dátumom 28/10/2017. Dočkáme sa jeho druhého sólového albumu

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Zatiaľ nie je známy názov, hostia ani viac konkrétnych informácií, no všetko by sme sa mali postupne dozvedieť v priebehu nasledujúcich dní.

Ešte počas leta som sám so sebou viedol krátku diskusiu o tom, či náhodou Pil C nemá po skoro troch úspešných rokoch v pláne definitivíne ukončiť kariéru. Predsa len, v porovnaní s obdobím pred vydaním debutového albumu pôsobil na verejnosti, sociálnych sieťach aj koncertoch iným, povedzme sebavedomejším dojmom a udržiaval si imidž štandardného áčkového slovenského rapera. Časom som si však uvedomil, že sa stalo presne to, čo nám on sám dlho prízvukoval. HYPE uzavrel jednu kapitolu jeho života a s prihliadnutím na všetky okolnosti bol jednoducho správny čas trochu spomaliť a venovať sa čo najviac sebe. Jeho mierny dištanc od scény dnes vnímam ako najlepší možný krok. 

 

novy album alebo novy track? #DoRokaAdoDna

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Iba ten, kto si dokáže vytvoriť odstup od toho, čo ho najviac napĺňa, má ten skutočne triezvy pohľad. Alebo sa k tomu aspoň tak trochu blíži. Toto všetko dokázal viac než efektne pretaviť do veci Silent Hill, ktorá, aj keď sa to mnohým nezdá, je combackom, s akým môže prísť len hlava Comebackgangu. Ak si zároveň dáme dohromady všetky úryvky ukážok, ktoré sme už mali možnosť počuť, asi budeme môcť hovoriť o návrate k časom Lost, Pompeje alebo Peroxid. A to všetko v podaní človeka, ktorý je opäť o niekoľko rokov starší, vyzretejší, má iný pohľad na svet a niečo aj zažil. 

Odporúčané
S kým sa Pil C lúči? Boli sme na listening párty nového albumu S láskou, Lukáš, v ktorom si vylial srdce (Reportáž) S kým sa Pil C lúči? Boli sme na listening párty nového albumu S láskou, Lukáš, v ktorom si vylial srdce (Reportáž) 14. februára 2023, 17:30

Dnes sme sa tu však zišli kvôli informácii o tom, že dlho spomínaný dátum 28/10/2017 našiel rozuzlenie. Pôvodne si mnohí mysleli, že pôjde "len" o ďalšiu skladbu, resp. videoklip, no teraz vám už môžeme oficiálne a s potešením oznámiť, že sa môžete pripraviť na Pil C-ho druhý štúdiový album so zatiaľ neznámym názvom. Žiaľ sme sa nedočkali zverejnenia žiadných konkrétnych informácií, no s prihliadnutím na skutočnosť, že spomínaný dátum tu máme už o pár týždňov, cover aj tracklist môžeme očakávať v najbližších dňoch. 

 

Novy Album 28.10.2017

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Domov
Zdieľať
Diskusia