Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2017, 20:36
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Z Jareda Leta sa v biografickom filme stane Hugh Hefner, zakladateľ pánskeho magazínu Playboy

FILMY A SERIÁLY JARED LETO
Uložiť Uložené

Hef nie je zosnulý ani len týždeň, a už sa mu dostáva pocty v podobe biografického filmu.

27. septembra 2017 opustil tento svet zakladateľ Playboya, Hugh Hefner. Redakcia Filmkultu vás už informovala o pripravovanej biografickej snímke, zachytávajúcej najdôležitejšie okamihy života slávneho boháča. Do úlohy muža oblečeného v bordovom župane, s kapitánskou čiapkou na hlave a obklopeného zajačikmi sa mal prevteliť jeden z hereckých velikánov súčasnosti, a to Robert Downey Jr. alebo Hugh Jackman. Situácia sa však zmenila, pretože Hefnera stvárni držiteľ Oscara Jared Leto (Suicide Squad, Requiem for a Dream). 

Na režisérsku stoličku zasadne Brett Ratner (Hercules, Križovatka smrti), dlhoročný Letov kamarát. Ratner plánoval urobiť film už od roku 2007, avšak to nedovolili práva na natáčanie. Neskôr, v roku 2013, však projekt ožil vďaka producentovi Jerrymu Weintraubovi, scenáristovi Peterovi Morganovi (Rush, The Queen) a režisérovi Davidovi Dobkinovi (Wedding Crashers). Po smrti Weintrauba však práva získal Ratner pre svoju spoločnosť RatPac Entertainment. Takto sa režisér vyjadril na adresu Jareda Leta: „Jared je môj starý kamarát, čiže keď sa dozvedel o tom, že som získal práva na Hefov príbeh, jednoducho mi oznámil, že ho chce hrať a porozumieť mu. A ja Jaredovi skutočne verím, keďže dnes je z neho jeden z najlepších hercov súčasnosti."

Film bude zachytávať začiatky založenia magazínu Playboy v roku 1953, ako aj životný štýl Hefnera samotného, ktorý viedol až do svojej smrti. Jared Leto sa nám najbližšie predstaví v pokračovaní sci-fi thrilleru Blade Runner 2049 po boku Harrisona Forda a Ryana Goslinga. Leto už veľa krát ukázal, že vie stvárniť diametrálne odlišné postavy. Sadne mu podľa vás úloha biznismena so slabosťou pre svojich "zajačikov"? 

Mladý Hugh Hefner. Vidíte tam nejakú podobu s Jaredom Letom?

Z Jareda Leta sa v biografickom filme stane Hugh Hefner, zakladateľ pánskeho magazínu Playboy
Zdroj: Wikipedia

 Jared Leto a jeho premena v dráme Dallas Buyers Club

Z Jareda Leta sa v biografickom filme stane Hugh Hefner, zakladateľ pánskeho magazínu Playboy
Zdroj: Focus Features
Domov
Zdieľať
Diskusia