Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2017, 15:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zamyslenia slovenskej ženy získavajú na Facebooku tisíce pozitívnych reakcií. Naše nežnejšie polovičky sa do jej slov vedia perfektne vcítiť

Uložiť Uložené

Úlomky ženy kombinujú príjemné aj negatívne životné situácie.

Motivačné a inšpiratívne citáty na Facebooku zažívajú nepretržitý úspech a najmä ľudia na slovenských sociálnych sieťach zrejme potrebujú pravidelne nakopnúť, aby mohli do dňa vykročiť úspešnejšie. Obyčajné inšpiratívne citáty o živote vo všeobecnosti však nemusia zaujímať úplne každého, a tak na našom Facebooku existuje aj stránka s jednoduchým a pritom zmyselným názvom Úlomky ženy. Stojí za ňou Ketrin Krnáčová Hanusková a vo svojej tvorbe sa samozrejme inšpiruje aj v zahraničí, avšak množstvo výtvorov pochádza priamo z jej hlavy.

Ako žena každý deň zažíva nové vzostupy a pády, a tak sa jej za obdobie, počas ktorého prevádzkuje svoju Facebook stránku, nazbieralo toľko materiálu, že z neho napísala vlastnú knihu s veľavravným podnadpisom „Nikdy nebudem žena, ktorá nič necíti...“ a vo svojom najnovšom príspevku sa dokonca zmienila o tom, že už čoskoro plánuje pracovať na druhej. Ak by si rád nazrel do ženskej hlavy a na chvíľu sa ponoril do hlbín myšlienok a zamyslení našich nežnejších polovičiek, potom sú pre teba Úlomky ženy ako stvorené.

Domov
Zdieľať
Diskusia