Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2017, 18:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najsexi atlétka súčasnosti je Nemka a má iba 18 rokov. Nádherná Alica získava prvé úspechy a na olympiáde v Tokiu by mohla zažiariť naplno

ŠPORT KRÁSA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nemci sa už teraz tešia na najbližšiu letnú olympiádu.

Príťažliví športovci vždy získavali viac fanúšikov ako iba čisto talentovaní atléti a najnovšia hviezda sociálnych médií Alica Schmidt by sa v rebríčku krásy vyšplhala poriadne vysoko. Mladučká Nemka začala behať už v detstve a vo svojich 18 rokoch zatiaľ pomaly, ale isto postupuje výkonnostne vyššie a vyššie. Na nedávnom európskom juniorskom šampionáte pomohla svojej krajine vyhrať štafetu na 400 metrov a odborníci aj fanúšikovia predpokladajú, že v nasledujúcich dvoch rokoch porastie jej výkonnosť ešte mohutnejšie a na olympijských hrách v japonskom Tokiu ovládne svoje disciplíny.

Alica sa do povedomia najskôr nemeckých a potom aj celosvetových užívateľov na Instagrame zapísala vďaka svojej aktivite na tejto sociálnej sieti, kde pridáva nielen fotky zo svojho športového života, ale aj momentky z dovoleniek a obyčajné selfies, takže je veľmi jednoduché zamilovať si jej tvár. Popularitu jej zvyšujú aj športové výkony a ak bude v skvelej reprezentácii Nemecka na atletickej dráhe aj v súkromí pokračovať aj naďalej, veľmi rýchlo sa dostane do spoločnosti tých najobľúbenejších športovcov v celej krajine a pokojne aj Európe. Mnohé atletické disciplíny by vďaka jej prítomnosti v Tokiu mohli získať ešte oveľa viac fanúšikov, ako by sa dalo očakávať.



















Domov
Zdieľať
Diskusia