Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2017, 18:46
Čas čítania 0:00
Marek R.

Za jeden deň zarobí viac ako priemerný Slovák za niekoľko rokov. Na internet unikol Neymarov kontrakt s PSG

ŠPORT FUTBAL NEYMAR PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brazílsky klenot je druhým najlepšie zarábajúcim hráčom na svete.

Prestupové leto 2017 bolo suverénne najbláznivejšie v histórii. Človek už minulý rok krútil hlavami pri prestupoch Higuaína či Pogbu, no to, čo prišlo tento rok, jednoducho nemá obdobu. Pogba prišiel iba o 12 mesiacov neskôr o titul najdrahšieho hráča histórie a rovno vypadol aj z prvej trojky.

Mbappého prestup sa síce oficiálne bude rátať až o rok, keďže toto leto PSG vybabralo s Finacial Fair Play prostredníctvom hosťovania, no stane sa druhým najdrahším hráčom histórie, v prvej trojke sa ocitol aj Dembélé, ktorý smeroval z Dortmundu do Barcelony, no prestupové leto úplne ovládol Neymar s jeho neskutočným 222 miliónovým prestupom do klubu z hlavného mesta Francúzska.

Dlho sa špekulovalo o tom, koľko parížsky klub Neymarovi platí a kde ho to umiestni na zozname najlepšie zarábajúcich futbalistov a vyzerá to tak, že odpoveď už poznáme. Nemecký Der Spiegel sa totiž mal dostať k uniknutým dokumentom, ktoré obsahovali aj Neymarov kontrakt s PSG a všetko tak nasvedčuje tomu, že brazílsky klenot je druhým najlepšie zarábajúcicm športovcom na svete.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Prvé miesto patrí Carlosovi Tevezovi, ktorý si v Číne žije ako v bavlnke, a to aj napriek tomu, že vedenie klubu už s ním stráca trpezlivosť. Čo sa ale týka Neymara, podľa tohto leaku si denne príde na neuveriteľných 100 000 eur, a teda 36 500 000 ročne. Okrem toho je Neymar obrovským marketingovým lákadlom, takže ďaľšie milióny sa mu len tak hrnú na účet. Na nedostatok peňazí sa tak sťažovať nemôže, no najradšej by ich asi vymenil za Zlatú loptu, ktorá je jeho cieľom, kvôli čomu sa aj pobral z Barcelony. Uvidíme, či sa mu to podarí.

Domov
Zdieľať
Diskusia