Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 13:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Fotografia so 120 miliardami eur. Buffett aj Diddy oslavovali 100. výročie časopisu Forbes vo veľkom štýle

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V New Yorku oslavoval narodeniny časopis Forbes.

V americkom New Yorku pred pár dňami oslavoval svoje okrúhle 100. výročie časopis Forbes a pri tejto príležitosti si do komplexu Chelsea Piers pozval zopár najvplyvnejších a najmä najbohatších ľudí na celom svete. Na pódiu sa objavil nielen jeden z úplne najbohatších miliardárov Warren Buffett, ale aj množstvo chudobnejších kolegov, ako Hamdi Ulukaya, Steve Wynn, Jerry Jones, Jack Welch či Yuri Milner. Okrem miliardárov sa na podujatí predstavil aj Sean „Diddy“ Combs, ktorého majetok dosahuje hodnotu približne 820 miliónov dolárov a časopis ho zaradil medzi 100 najlepších biznismenov na svete, kde mu obia spoločnosť mená, ako Jeff Bezos, Elon Musk, Mark Zuckerberg či Giorgio Armani.

Špeciálnu edíciu časopisu Forbes ovládol Buffett, ktorý sa dostal aj na prednú stranu, a na oslave si dokonca sadol aj za klavír a prítomným hosťom chvíľu zahral. Duet si strihol s hudobnou legendou Steviem Wonderom a na margo súčasného stavu našej planéty sa vyjadril, že je optimistický a Spojené štáty americké budú viesť svet dopredu aj v budúcnosti. Miliardár si zaspomínal aj na svoje začiatky, pretože v roku 1982 bol v rebríčku najbohatších ľudí len s 250 miliónmi dolárov a dnes jeho majetok atakuje takmer 80 miliárd. Zamyslel sa nad tým, že má už 87 rokov a rád by to dotiahol až na stovku, ale zavtipkoval, že pomer ľudí vo veku nad 100 rokov je 5 ku 1 v prospech žien, a tak by mal popremýšľať nad zmenou pohlavia. Na pódiu v jednej chvíli stáli boháči s kombinovaným majetkom až 120 miliárd eur a pokojne môže ísť o jednu z najdrahších fotografií, aká bola kedy zhotovená. Oslava kapitalizmu teda v New Yorku dopadla na výbornú a my sa môžeme tešiť na ďalšie rebríčky, pretože Forbes sa plánuje ďalej rozvíjať.

So many rich people. #forbes100 #forbescentennial

Příspěvek sdílený Jonathan Gottfried (@jonmarkgo),


In flight reading...given I don't fall asleep #forbes100 #greatminds

Příspěvek sdílený Domenique Zoë (@domenique_zoe),




That time when Warren Buffet made a guest appearance in a Stevie Wonder concert #forbes100 #forbescentennial

Příspěvek sdílený Jonathan Gottfried (@jonmarkgo),


Domov
Zdieľať
Diskusia