Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2017, 10:58
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Za smiešnych 12 eur nekonečno mobilných dát. Slovenský operátor 4ka rozširuje svoje portfólio o ďalšiu chuťovku

TECH SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Dva palce hore.

Mladý, no pokrokový slovenský operátor myslí aj na tých, ktorých nejaké voľné minúty a ani voľné správy nezaujímajú. Nový, dátovo centrický paušál TO.∞ DÁTA stojí 12 eur a ponúka nekonečné množstvo dát vo vlastnej 4G sieti alebo v 2G sieti partnera Orange, čiže žiadne spomalenie rýchlosti po prečerpaní určitého objemu. Volania v takom prípade vychádzajú na 4 centy za minútu a za zmienku stoja aj 4 centy za jednu krátku textovú správu.

Nejaké to dátové obmedzenie tu, samozrejme, existuje, no nie je nijak bližšie špecifikované. 4ka tak môže spraviť vtedy, ak má náhodou opodstatnené podozrenie, že dátový tok dotyčného výrazne vyčnieva z radu. 

„Celé leto si naši zákazníci mohli užívať prázdniny s nekonečným internetom od 4ky zadarmo a nekonečno u nás nekončí, práve naopak. Našich 450-tisíc zákazníkov na Slovensku si teraz môže celý mesiac telefonovať medzi sebou donekonečna úplne zadarmo,“ prezradil na margo novinky Jozef Lasz, riaditeľ pre stratégiu a rozvoj spoločnosti SWAN Mobile.

Odporúčané
Neďaleko Bratislavy vystúpi Travis Scott a Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Bratislavy vystúpi Travis Scott a Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Okrem toho, že sme pre všetkých Štvorkárov, ktorí radi a dlho telefonujú, uviedli balík neobmedzených volaní, máme zároveň pre tých, ktorí všetko vybavia cez internet, nový čisto dátový paušál TO.∞ DÁTA. Spolu s prvým neobmedzeným paušálom TO.∞, si tak svoje nekonečno vo 4ke vyberie naozaj úplne každý.“

Operátor taktiež prináša balíček pre každého, kto rád telefonuje, pretože za rovné 4 eurá mesačne môže na jeho čísla volávať úplne zdarma. A áno, dá sa kombinovať s inými balíčkami. Zákazníci 4ky majú navyše možnosť aktivovať si mesiac zdarma. Stačí poslať SMSku s textom VOLANIA na bezplatné číslo 950 a 30 dní je vašich.

Domov
Zdieľať
Diskusia