Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2017, 23:10
Čas čítania 0:00
damnthat

Fanúšikovia Slovana rozkopali záchody na trnavskom štadióne. Svojím hrdinským činom sa nezabudli pochváliť na Facebooku

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

A títo chcú nový štadión.

V sobotu sa v rámci 5. kola našej najvyššej futbalovej súťaže odohralo klasické slovenské derby medzi Spartakom Trnava a bratislavským Slovanom a ako už býva zvykom, ani tentoraz sa to nezaobišlo bez problémov. Čo sa ale týka samotného zápasu, z troch bodov sa radujú hostia z Bratislavy, ktorí svojho rivala zaskočili v úvodnom polčase dvomi gólmi, zatiaľ čo v polčase druhom zareagovala domáca Trnava len jediným gólom a bolo rozhodnuté.

V druhej 45-minútovke musel byť zápas na chvíľu prerušený kvôli delobuchom zo strany fanúšikov Slovana, no svoje skutočné "hrdinstvo" predviedli až v útrobách štadióna. Ako iste viete, Trnava sa môže pochváliť najlepším a najmodernejším štadiónom na Slovensku, ktorý bol otvorený len v roku 2015 a aj preto je chovanie fanúšikov Slovana naozaj neprípustné. Jednoducho nemohli odolať pokušeniu zničiť záchody na cudzom štadióne a aby toho nebolo málo, svojím činom sa dokonca pochválili na Facebooku. A takáto zberba chce svoj vlastný moderný štadión...

Domov
Zdieľať
Diskusia