Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2017, 16:32
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Sexi modelky, novinárka s najkrajším úsmevom či obdarená DJ-ka. Dvanásť krásnych žien, ktoré stoja za pozretie

MÓDA
Uložiť Uložené

Návštevu ich profilov určite nebudete ľutovať.

O tom, že Slovenky patria medzi najkrajšie ženy na svete, vás určite nemusíme presviedčať, a ak náhodou áno, stačí kliknúť na náš posledný diel toho najlepšieho, čo naša krajina ponúka, alebo zavítať do kategórie Girls, kde sa pokojne stratíte aj na jeden celý deň. Nechajme však na chvíľu slovenské dievčatá a vyrazme za hranice, kde taktiež nie je núdza o pekné tváričky.

Jessica Goicoechea

Ako prvú si predstavíme 20-ročnú Jessicu Goicoecheu, ktorú môžete stretnúť v Barcelone, odkiaľ táto kráska pochádza. Jessica sa narodila 22. novembra 1996, a aj napriek výške „len“ 167 centimetrov (podľa seba, podľa agentúr 170 cm) je považovaná za jednu z najúspešnejších španielskych modeliek. Spolu s Carou Delevigne je tvárou Rimmel London, spolupracovala so značkami Puma, Calvin Klein, Victoria´s Secret, L'Oréal a vidieť sme ju mohli v magazínoch ako Vogue, Esquire, Glamour, Elle, Hunter Magazine alebo aj GQ Italy, pre ktorý ju nafotil taliansky fotograf s pikantným štýlom Emanuele Ferrari. Okrem modelingu má aj vlastnú líniu oblečenia Goi.

Thylane Blondeau

Thylane sa narodila na Pobreží Slonoviny a od detstva vyrastala vo Francúzsku. V súčasnosti má 16 rokov, do dejín modelingu sa zapísala ako kontroverzná detská modelka, keď sa vo vyzývavých pózach a s make-upom na tvári objavila vo Vogue (viac tu), a s podobnou výškou ako Jessica je obľúbenou tvárou Dolce & Gabbana a L'Oréal.

Daniela Braga

25-ročná Brazílčanka Daniela nie je vo svete modelingu žiadnym nováčikom, no do povedomia širšej verejnosti sa dostala až predvádzaním pre hviezdnych anjelikov. Na rozdiel od vyššie spomínanej Jessicy má však táto dlhonohá kráska s dievčenskou tvárou výšku vhodnú na prehliadkové móla a jej 180 centimetrov využili na prezentáciu svojich modelov Balmain, Philipp Plein, Victoria´s Secret, Mango, Givenchy, Moncler, Ermanno Scervino, Max Mara a ďalší. Objavila sa tiež na stránkach Cosmopolitan, Marie Claire, Harper's Bazaar, Vogue, CR Fashion Book a tak ďalej a tak ďalej.

Zhenya Katava

Ďalších 180 centimetrov tu máme v podaní okatej Bielorusky Zhenye Katavy. Tá sa narodila 31. marca 1994 v meste Barysav, odkiaľ si to namierila rovno k tým najlepším. Prevažne runway modelka odkráčala prehliadky pre Dolce & Gabbana, Armani, Jean Paul Gaultier, Carolina Herrera, Philipp Plein, Marchesa, Badgley Mischka, Bottega Veneta, Marc Jacobs, Vivienne Westwood. 

Amy-Jane Brand

Aby sme sa netočili len okolo modeliek, dáme si zmenu v podaní obdarenej producentky a DJ-ky pôvodom z Anglicka. 26-ročná Amy-Jane žije v Austrálii a v očiach pánov ju viac ako vášeň k hudbe preslávila veľkosť jej košíkov. Nebudeme predsa zatvárať oči a tváriť sa, že nevidíme, keď samotná Amy sa za svoje telo vôbec nehanbí. Jej instagramový účet je plný pikantných fotografií, kde pózuje v dráždivých pózach rovnako ako aj na stránkach magazínov ako Playboy, Maxim alebo For Him.

Lorena Rae

Krásna Lorena sa narodila 8. júla 1994 v Nemecku a pracuje ako modelka. Pre koho a či má na svojom pracovnom konte aj nejaké iné úspechy okrem zmluvy s Wilhelminou a spolupráce so značkou Guess však ostáva záhadou. Pohľad na ňu je však viac ako príjemný, a preto je aj v našom zozname.

Cindy Kimberly

Mohli by sme vari vynechať Cindy? Nie, nemohli. Ak táto tmavovláska, ktorú preslávil Justin Bieber, akýmsi nedopatrením ušla vašej pozornosti, je najvyšší čas to napraviť. Cindy sa narodila 16. novembra 1998 v Amsterdame a momentálne žije v Barcelone. Preslávila ju jediná fotka na profile známeho speváka a odvtedy ju pozná celý svet. K zvýšeniu popularity jej dopomohol (ako inak) Instagram, kde má momentálne 3 milióny sledovateľov. Holanďanka sa netají tým, že jej pery nie sú dielom prírody, no sú vraj jediným, čo si nechala na svojej tvári upraviť. Na záver však malé sklamanie, Cindy je šťastne zadaná.

Sahara Ray

24-ročná austrálska modelka Sahara Ray má vlastnú líniu plaviek, a práve plavky sú tým, v čom ju vidíme najčastejšie. Ako správna exhibicionistka sa vôbec nehanbí za svoje telo a neváha ukázať aj omnoho viac odhalenej pokožky. Návšteva jej účtu je teda vhodnou voľbou pre tých z vás, ktorí hanblivky veľmi nemusia.

Cindy Mello

Druhou Brazílčankou v našom výbere je 22-ročná modelka Cindy Mello. Táto tmavovláska prezývaná Bambi sa v modelingu pohybuje šesť rokov a od podpisu zmluvy s modelingovou agentúrou Ford Models stihla ozdobiť stránky viacerých magazínov, pričom spomenúť môžeme napríklad Maxim, Harper's Bazaar, Sports Illustrated, C-Heads alebo GQ Magazine. Vidieť sme ju mohli tiež v kampani Adidas a jej exotický vzhľad neunikol ani magazínu Vogue, ktorý ju zaradil medzi najsexi brazílske modelky úradujúce v aktuálnom roku 2017.

Bianca Booth

Bianca je rovnako ako vyššie spomínaná Sahara plavkovou modelkou, a teda ak máte chuť na opálené ženské telo/telá (keďže k foteniu si rada prizve aj svoje kamarátky vrátane Alexis Ren) a tiež pohľady na luxusné rezorty, krásne pláže s bielym pieskom a azúrové more v pozadí, jej účet je vám šitý na mieru. Čo si budeme rozprávať, táto Austrálčanka má telo hodné vystavovania a presne tomu sa aj venuje.

Agnes Pimentel

Do tretice všetko dobré, a tak sa spoločne pozrieme na tretiu krásku pochádzajúcu z Brazílie. 175 centimetrov vysoká Agnes Pimentel je príjemnou zmenou vo svete modelingu, veď bronzovú pokožku, husté vlasy a zdravý vzhľad vrátane tak akurát plnšieho pozadia v kampaniach a na mólach bežne nevidíme. Agnes pracuje predovšetkým v Európe a portál models.com ju predsa nenazval zlatíčkom pre nič za nič.

Alexandra Burimova

Vždy dobre naladená a s úsmevom na perách. Taká je 21-ročná modelka, blogerka, začínajúca novinárka a fotografka s výborným štýlom a prenikavými modrými očami. Alexandra pochádza z Moskvy a je študentkou masmediálnej komunikácie, v ktorej podľa vlastných slov vidí svoju budúcnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia