Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2017, 15:36
Čas čítania 0:00
Antonín Havlík Viktor Kniš

Aké sú požiadavky H16, Veca, Smacka či Marpa na festivaloch? Niektorí si potrpia na vodke, Redbulle a jedle, iní preferujú kvalitnú slivovicu

HUDBA ČESKO RAP SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Otec slovenského rapu Vec zverejnil na svojom Twitteri snímku s požiadavkami raperov na festivale Votvírák.

Každého zvedavého fanúšika slovenského rapu určite zaujíma, ako vyzerá život na druhej strane stageu. Aj preto sme sa rozhodli vytvoriť videoseriál s názvom Refresher Backstage, v ktorom pravidelne mapujeme práve túto inak neprístupnú zónu. Interpretov sme sa samozrejme pýtali aj na to, ako by mal vyzerať ich catering a mnohí už boli ochotní nám túto informáciu poskytnúť. Dnes však Vec na svojom Twitteri zverejnil snímku, na ktorej je vidieť presne to, čo si obľúbení českí aj slovenskí raperi prajú na svojom stole počas festivalu Votvírak.

Tím okolo Speezyho si napríklad potrpí na aspoň priemernej značke vodky, chalani z Nerieš obľubujú Jägermeister a snáď najviac prekvapil Vec, od ktorého sme skôr čakali nejaké to kvalitné víno. Opak je pravdou a otec slovenského rapu presedlal na kvalitnú slivovicu, čo samozrejme oceňujeme. Nižšie už nájdete aj všetkých ostatných účastníkov festivalu a môžete tak posúdiť, či je váš obľúbený raper náročný alebo naopak skromný. Aj keď samozrejme, ide o štandardnú záležitosť a v porovnaní s ktorýmkoľvek zahraničným interpretom sú tí naši raperi podstatne inde. 

Domov
Zdieľať
Diskusia