Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2017, 13:06
Čas čítania 0:00
Antonín Havlík

Kultová stratégia Age of Empires sa vracia! K dvadsiatemu výročiu dostane kompletný 4K remake

TECH AGE OF EMPIRES IV HRY
Uložiť Uložené

Microsoft ohlásil návrat svojho najlegendárnejšieho titulu.

Ak si priaznivcom stratégií a rád si zaspomínaš na staré časy i pri starších tituloch ako napríklad Age of Empires, Age of Mythology, Warcraft, máme pre teba skvelú správu. Práve prvý menovaný titul, Age of Empires, dostane k dvadsiatym narodeninám (áno, je to už dvadsať rokov) kompletný grafický remake, vrátane vylepšenej hrateľnosti a nových funkcií. Súčasný fenomén herných spoločností, teda spoliehanie sa na nostalgiu, tak došiel aj do Microsoftu.

Age of Empires: Definitive Edition má podporovať rozlíšenie až 4K, dostane znovu nahratý soundtrack, novú kampaň a vyjde exkluzívne len na Windows 10. Súčasťou má byť aj multiplayer cez Xbox Live, vďaka ktorému si budeš môcť hru oficiálne vychutnať aj so svojimi priateľmi online. K úplnému natešeniu prispieva aj fakt, že táto remasterovaná edícia bude obsahovať už aj datadisk The Rise of Rome, ktorý do hry pridáva Rimanov či ďalšie národy.

Termín vydania remaku je zatiaľ neznámy, ale Microsoft čoskoro spustí i verejný beta test tejto hry, do ktorého sa budeš môcť prihlásiť aj ty, a to na adrese www.ageofempires.com. Môžeme len dúfať, že sa Microsoft pochlapí snáď viac než u prerábky z roku 2013 Age of Empires II: HD Edition.


Páčia sa ti súčasné návraty herných štúdií k ich klasickým titulom? Nezabudni nám dať vedieť v komentároch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia