Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2017 o 19:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Predátor sa odhaľuje na novej fotke z natáčania filmu Shanea Blacka. Neverili by ste však, v akej situácii ho fotograf zachytáva

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér filmu je verný pôvodnému vzhľadu ikonického Predátora.

Shane Black v týchto dňoch pilne pracuje na natáčaní nového Predátora, ktorý bude poctivým akčným R-kom a podľa prvej fotky, na ktorej je ikonický antagonista znázornený, ostane režisér verný jeho pôvodnému vzhľadu. Iste, v post-produkcii sa ešte bude upravovať, no my sa na neho už môžeme tešiť s pokojným vedomím toho, že nebude príliš zdigitalizovaný. Zároveň však ide o menší spoiler, takže scrollujte len na vlastné riziko. Na fotke totiž vidíme hneď dvoch Predátorov (je možné, že jeden z nich je len dablér), pričom obaja jazdia v obrnenom vozidle spoločne s hlavnými hviezdami filmu. Čo to znamená, radšej ani špekulovať nejdeme, ale nemusí ísť o fotku priamo spred zapnutých kamier a chlapíci v kostýmoch si proste len chceli urobiť fotku. Vysvetlení je niekoľko, isté však je, že natáčanie zatiaľ prebieha v poriadku a my sa v nasledujúcich mesiacoch (keďže bola premiéra z februára 2018 odsunutá na august) určite dozvieme aspoň nejaké tie omrvinky.

 

✌✌ #predator2018 #vancouverfilm #setlife #productionstill #productionstills #predator #vancouverproduction

Príspevok, ktorý zdieľa Jarrod Au - Photographer (@jauphoto),

Domov
Zdieľať
Diskusia