Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2017, 8:00
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Aj ty môžeš teraz zlepšiť život deťom, ktoré to najviac potrebujú. Stačí, keď si osviežiš dych svojou obľúbenou žuvačkou

ZAUJÍMAVOSTI KAMPAŇ
Uložiť Uložené

Orbit štartuje kampaň, ktorá zachráni nejeden detský úsmev.

Je len niekoľko vecí, bez ktorých si väčšina z nás nevie predstaviť svoj deň. Pre niektorých je to káva, ranná sprcha, pivo po práci alebo napríklad aj žuvačka po každom jedle. Pokiaľ patríš k tým, ktorí majú svoje Orbitky v aute, v kabelke, na nočnom stolíku a kupujú si ich pri každej nutnej návšteve pumpy, mohlo by ťa zaujímať, že okrem svojho sviežeho dychu a príjemnej mentolovej chuti, ktorú tak zbožňuješ, oplatíš úsmev tým, ktorí ho najviac potrebujú.

Úsmev je snáď ten najefektívnejší prostriedok, akým vieš spríjemniť deň ľuďom, ktorým ho venuješ. Čo je ale úprimnejšie ako detský úsmev?

Aj ty môžeš teraz zlepšiť život deťom, ktoré to najviac potrebujú. Stačí, keď si osviežiš dych svojou obľúbenou žuvačkou
Zdroj: Orbit

Orbit v spolupráci s občianskym združením Úsmev ako dar už druhýkrát prichádza so šľachetnou myšlienkou, vyzbierať čo najviac finančných prostriedkov pre deti, ktorým možno aj tvoje žuvačky zlepšia život. Kampaň „Oplať úsmev“ štartuje dňa 8. 5. a trvá do 18. 6. 2017. Orbit venuje 1 % z ceny každého výrobku predaného v tomto období na ochranu zdravého úsmevu a sebavedomia detí z občianskeho združenia Úsmev ako dar. Celá kampaň odštartuje otváracím eventom v piatok 12. mája 2017 pred nákupným centrom Eurovea v Bratislave.

Odporúčané
Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu 28. augusta 2019, 19:24

Ambasádorkou projektu je Mária Čírová, ktorá na akcii zaspieva a sama ako matka vníma úsmev svojich detí ako nesmierne dôležitý. Zároveň tvrdí, že nárok na úsmev majú všetky deti. Na akcii sa dozvieš niečo o dentálnej hygiene, ktorá by ti určite nemala byť ľahostajná. Oprášiš si vedomosti správnej starostlivosti o svoj chrup, ktoré ti tvoji rodičia v detstve určite prízvukovali každý večer pred spaním. Pre deti bude pripravený kreatívny kútik s  Orbit omaľovánkami a detskou knižkou.

Nie je nič jednoduchšie, ako tvoj oslnivý úsmev venovať dobrej veci napríklad aj pod hashtagom #oplatusmev. Viac informácií sa dozvieš na www.oplatusmev.sk alebo na facebook-u.

Domov
Zdieľať
Diskusia