Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2017 o 3:35
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kultová dvojica Tom a Jerry sa vracia v ďalšom filme. Tentoraz budú blbnúť v samotnej čokoládovni slávneho Willyho Wonku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ehm. Naozaj bol tento titul nutný?

Toma a Jerryho síce milujeme, ale tento projekt vyzerá (mierne povedané) dosť rozpačito. Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory sa bude točiť - ako už názov hovorí - okolo známeho príbehu z pera Roalda Dahla. Tvorcom ale asi pôvodný príbeh nestačil a ako bonus pridali práve Toma a Jerryho. Pobiehajú v pozadí, naháňajú sa, ale nezdá sa, že by boli do príbehu zakomponovaní nejako zmysluplne. Výsledok tak vyzerá ako dva filmy pomiešané dohromady. Nie sme si dvakrát istí, či je táto stratégia receptom na úspech. Vlastne by sme sa ani nečudovali, ak by si každý fanúšik už pri pozretí traileru len zhnusene odpľul. Pod film sa podpísal Spike Brandt. Snímka poputuje rovno na DVD nosiče - konkrétne 11. júla 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia