Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2017, 20:37
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Had sa za jazdy vrhol na motorkára, ten v poslednej chvíli stihol uhnúť. Stresujúci zážitok by s horším postrehom mohol dopadnúť katastrofálne

ZAUJÍMAVOSTI HAD THAJSKO
Uložiť Uložené

Odvážny had skočil po motorkárovi, nakoniec však padol pod kolesá auta.

Thajský motorkár mal nesmierne šťastie a fantastický postreh. Vďaka nemu totiž predišiel vlastnému nešťastiu, keď smerom naňho skočil had. Stretnúť sa s hadom vo voľnej prírode nie je v našich končinách práve najbežnejšie, no nejde ani o najvzácnejšiu vec na svete. Aj keď je koncentrácia hadov v Thajsku podstatne vyššia, po Zemi chodí len málo ľudí, ktorí by mohli svedomito povedať, že na nich zaútočil had. Keď sa však po rozpálenom thajskom asfalte prehnal motorkár, rozhodol sa na neho dovtedy vyhrievajúci sa had zaútočiť. Odhodlane skočil, no motorkár stihol zdvihnúť nohy a uhnúť v tom pravom momente. Všetko zaznamenáva kamera z idúceho auta a my sa obávame, že had skončil práve pod jeho kolesami, ktoré vyhasili jeho život. Aspoň tak to teda z videa vyzerá. Keďže sú v Thajsku rožšírené najmä jedovaté druhy hadov a jedovatosti nasvedčuje aj dravosť tohto jedného, rozhodne tak môžeme povedať, že motorkár mal extrémne šťastie.

Domov
Zdieľať
Diskusia