Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2017, 16:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Gru sa v 3. časti animáku Ja, zloduch vracia na zločineckú dráhu, čo v novom traileri privádza Mimoňov do väzenia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Despicable Me 3 bude útočiť na miliardu dolárov zarobených v kinách.

Ťažko povedať, aká je momentálne vo svete situácia, čo sa Mimoňov týka. Ja mám pocit, že aspoň v mojom okruhu známych to už definitívne vyprchalo, ale Mimoň na plagáte je predsa len Mimoň na plagáte. V kinách bude stačiť pár trailerov a v lete sa do sál opäť poženú húfy nadšených detí a rodičov s najmenšími ratolesťami. Despicable Me však vždy malo svoju kvalitu a nestavalo na Mimoňoch. Išlo o niekoľko vtipných dejových odbočiek a gagov a pevne veríme, že tomu tak ostalo aj pri tretej časti. Z doterajších záberov to tak aj skutočne vyzerá. Žltí truľovia dostali viac priestoru až v posledných dvoch televíznych spotoch, ktoré obsahujú niekoľko nových scén. Pozrieť si ich môžete pod textom. 

Vrátia sa azda všetky postavy z minulých dielov a okrem záporáka sa pridá aj Gruov stratený brat Dru. Ten vyzerá takmer rovnako ako Gru, teda až na to, že má vlasy a jeho povaha je diametrálne odlišná. Tentokrát sa Gru bude musieť postaviť Balthazarovi Brattovi, bývalej detskej hviezde, z ktorej sa stal zlosyn kvôli tomu, že mu televízia zrušila jeho seriál, keď dorástol do puberty. Režírovať bude znova Pierre Coffin spoločne s Kyleom Baldom, ktorý natočil spin-off The Minions. Premiéra je naplánovaná na 29. júna 2017. Čo hovoríte na ukážku? Zaujala vás, alebo ide mimoňovská mánia úplne mimo vás?

Domov
Zdieľať
Diskusia