Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2017, 14:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gogo absolvoval expedíciu za severný polárny kruh, kde si siahol na dno svojich síl. Všetky zážitky vyrozprával v najnovšom vlogu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Súťaž v psích záprahoch a vystavenie samého seba extrémne náročným podmienkam boli pre Goga obrovským zážitkom, a tak sa rozhodol vyrozprávať ho fanúšikom.

Gogo je dlhodobo najznámejším reprezentantom youtube komunity na Slovensku, ktorého sleduje neuveriteľné množstvo hlavne mladých ľudí. Aj vďaka tomu sa mu nedávno podarilo dostať až za severný polárny kruh, kde absolvoval nezabudnuteľnú expedíciu. Každý rok sa tam dostane len 24 šťastlivcov z celého sveta, takže mu je určite čo závidieť, no ako správny youtuber sa rozhodol všetkým tento príbeh priblížiť v najnovšom vlogu. Súčasťou výletu bolo aj niekoľkodňové cestovanie na psích záprahoch, počas ktorých prešiel niekoľko stoviek kilometrov v nádhernej zasneženej krajine. Noci samozrejme trávil v stane a bol odkázaný len sám na seba a výbavu, ktorú si zo sebou doniesol. Viac už ale v samotnom videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia