Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2017, 9:17
Čas čítania 0:00
Andrej Šajmovič

Obľúbený Under Armour a ďalšie nové obchody. Designer Outlet Parndorf sa opäť rozrástol

MÓDA
Uložiť Uložené

Po novom nájdeš v najznámejšom rakúskom dizajnérskom outlete až 160 obchodov.

Jedno z obľúbených miest, kam chodia Slováci s radosťou nakupovať, sa paradoxne nenachádza na Slovensku, ale v susednom Rakúsku. Áno, reč je Dizajnérskom Outlete Parndorf, ktorý je hádam každému dobre známy.

Čo si avšak asi nevedel je fakt, že iba nedávno sa toto moderné centrum opäť rozšírilo. V utorok, 11. apríla bola oficiálne otvorená Fáza V Designer Outletu Parndorf, počet predajní sa zvýšil na 160, pričom množstvo parkovacích miest stúplo o celú jednu tretinu na 3000. Rozšírenie je charakteristické svojím moderným, inovatívnym dizajnom a architektonicky zapadá do okolia. Nová časť sa pýši centrálnym námestím s fontánou v talianskom štýle s nádychom vidieku.

My sme pri otváračke nemohli chýbať a teraz ti z nej prinášame reportáž. Náš moderátor Šajmo sa pri nej odviazal, ako sa na pravého nákupného maniaka patrí a ak ťa móda a nakupovanie náhodou nezaujímajú, video ti odporúčame pustiť už len z toho dôvodu, že to v ňom náš moderátor skúša troma jazykmi. 

 Video vzniklo v spolupráci s Designer Outlet Parndorf

Domov
Zdieľať
Diskusia