Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2017 o 17:38
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vtipné ilustrácie, ktoré ti zničia detstvo. Čo keby ikonické rozprávky a postavy neboli ani zďaleka také nevinné, ako sa ti zdalo?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Rozprávky vedia byť aj poriadne kruté.

Naše detstvo sa nieslo v znamení rozprávok, obľúbených postáv a najkrajších príbehov. Mnohí dospeláci si dodnes radi sadnú pred televízor a pustia dobrú rozprávku, na ktorú majú hromadu spomienok z detstva, avšak čo keby sme sa na rozprávky samotné pozreli s trošku cynickejším pohľadom? Ilustrátor Hugo Tamzarian už dlhý čas prevádzkuje svoju stránku GoneIntoRapture a namiesto toho, aby vytváral obrázky o láske či vzájomnom porozumení sa zameriava skôr na alternatívne vnímanie populárnych diel. Leví kráľ podľa neho nebol ani zďaleka taký emotívny, ako by sa ti mohlo na prvý pohľad zdať a Macko Pu mal zrejme samovražedné sklony, takže ak si mal doteraz pred očami idylickú predstavu o svojich rozprávkových postavičkách, potom sa priprav na veľkú zmenu.

Domov
Zdieľať
Diskusia