Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2017, 14:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Neuveriteľne vtipný trailer akčnej komédie predstavuje bodyguarda Ryana Reynoldsa ochraňujúceho nájomného vraha v podaní Samuela L. Jacksona

FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS THE HITMAN'S BODYGUARD
Uložiť Uložené

Aj nájomní vrahovia potrebujú bodyguardov.

Lionsgate Summit Entertainment pre nás chystá ďalšiu komédiu. Ryan Reynolds si v nej zahrá špičkového bodyguarda. Ten ale dostane nezvyčajnú úlohu: musí chrániť jedného z najnebezpečnejších nájomných zabijakov na svete v podaní Samuela L. Jacksona. Dôvod? Zabijak musí svedčiť v dôležitom procese na Medzinárodnom tribunále v Haagu. Budú teda musieť nejako prežiť. Obzvlášť, keď im pôjde po krku aj psychopatický diktátor (Gary Oldman). The Hitman's Bodyguard zrežíroval Patrick Hughes (The Expendables 3). Okrem vyššie menovaných uvidíme aj Salmu Hayek, Elodie Yung, Kirsty Mitchell, Richarda E. Granta a Joaquima De Almeidu. Trailer naznačuje, že nás čaká zábavný akčňák. Reynolds a Jackson si svoje úlohy viditeľne užívajú a známy šláger od Whitney Houston tomu dodáva na vtipnosti ešte viac. Premiéru si film odbije 18. augusta 2017, u nás by sa mal do kín dostať 24. augusta tohto roku.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia