Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2017, 20:21
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Hádzanie exkrementov a predávanie drog. Internet sa podelil o najvtipnejšie dôvody, prečo boli študenti vylúčení zo školy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zorganizovanie povstania proti škole či strieľanie ohňostrojov zo zadku. Študenti sa so školami niekedy nepárajú.

Raz za čas sa na sociálnej sieti Reddit zjaví zaujímavá otázka, na ktorú sa okamžite vyroja stovky, niekedy až tisícky zaujímavých a vtipných odpovedí. Tak tomu bolo aj tentokrát, pričom autor celej diskusie sa pýtal, z akého dôvodu boli ľudia vylúčení zo škôl. Zo začiatku sa začali zjavovať len seriózne odpovede, po čase to však prepuklo do diskusie plnej skvelých a zábavných príhod, ktoré sú v niektorých prípadoch dokonca až na neuverenie. Pri mnohých vylúčeniach totiž budeš len krútiť hlavou, a to či už v prospech žiaka alebo učiteľa. Poďme sa teda pozrieť na to, čo pre nás majú používatelia Redditu pripravené a ak si bol náhodou pre nejaký bizarný dôvod vylúčený aj ty, neváhaj do fóra prispieť cez tento odkaz.

Hádzanie exkrementov a predávanie drog. Internet sa podelil o najvtipnejšie dôvody, prečo boli študenti vylúčení zo školy
Zdroj: McQuinn | flickr.com

Bol som s dievčaťom mimo školského areálu. Bola to celkom prísna škola.

Mal som kamaráta, ktorý celé dni hral League of Legends. Potom ho vylúčili a keď dostal druhú šancu, miesto školy hral LoL ďalej.

Môj spolubývajúci nedošiel ani na jedinú hodinu. Celú noc fajčil marihuanu a celé dni prespal. Vždy, keď som sa vrátil domov, bol ešte v posteli.

Nejde o mňa, no jeden pár si to rozdával na zábradlí schodov priamo počas školskej prestávky. Obaja boli vylúčení.

Vytvoril som webovú stránku s vyhľadávačom informácií o našej škole. Pridal som funkciu, kde študenti hodnotili svojich učiteľov a niektorým sa jednoducho nepáčilo, že mali príliš málo bodov.

Skupina zahraničných študentov si počas testu šuškala odpovede ich jazykom, pričom pourážali polovicu učiteľského zboru. Profesor však tomu jazyku rozumel.

Keď som bol opitý, strčil som si do zadku ohňostroj a zapálil.

Môj tatko vždy tvrdil, že zaplatil za školné. Po pol roku vysvitlo, že nezaplatil.

Zorgazinoval som povstanie proti nášmu riaditeľovi.

Zo srandy som začal každú noc spúšťať požiarny alarm o druhej ráno. Vedeniu školy to srandovné neprišlo.

Môjho spolubývajúceho vylúčili ešte pred prvým dňom výučby. Večer predtým sa totiž totálne opil, vyfajčil asi štyri gramy, mal aj lysohlávky s LSD. Dostal zlý trip a asi dvadsať minút sústavne ogrciaval celú chodbu.

Môjho kamaráta predvolal riaditeľ kvôli alkoholu a keď sa z jeho kancelárie odutý vrátil, vys*al sa do igelitky, ktorú mu späť hodil cez okno.

Hádzanie exkrementov a predávanie drog. Internet sa podelil o najvtipnejšie dôvody, prečo boli študenti vylúčení zo školy
Zdroj: Sharnbrook | wikimedia

Jeden zo študentov sa každú noc vlámal do dievčenskej spálne, kde ich potichu pozoroval.

V noci som šiel okolo školy a vážne som potreboval na záchod, tak som šiel za jeden z múrov. Cez okno ma však videlo celé rodičovské združenie.

Zo srandy som vypustil vzduch na pneumatikách školského autobusu.

Jedného spolužiaka našli masturbovať v miestnosti pre upratovačky.

Na všetky počítače na škole som nainštaloval softvér na získavanie bitcoinov.

Keď som bol opitý, od hnevu som päsťou prerazil asi osem dier do sadrokartónovej steny.

S kamarátom sme ukradli kostýmy školského maskota a išli sme opití strašiť do dievčenskej časti. Miesto toho sme však skončili v zborovni, kde sa zhodou okolností konala neplánovaná porada.

Mal som sex v knižnici.

Môj totálne sfetovaný kamarát si povedal, že bude super, ak napíše riaditeľovi, či náhodou nechce kúpiť trošku kokaínu. Lacno!

Domov
Zdieľať
Diskusia