Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2017, 22:37
Čas čítania 0:00
Marek R.

Barcelona opäť ponížená, taliansky Juventus ju jednoznačne rozobral rozdielom triedy

ŠPORT LIGA MAJSTROV
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Chystá sa ďalší comeback?

Žreb pre štvrťfinále Ligy majstrov bol k fanúšikom veľmi priaznivý. Vďaka nemu sa dočkáme výborných zápasov vrátane veľkých šlágrov v podobe Barcelony proti Juventusu a hlavne Realu Madrid proti mníchovskému Bayernu, no a dnes v utorok sme si mohli vychutnať práve prvý spomínaný zápas.

Čo sa týka domácich, teda Juventusu Turín, taliansku ligu majú klasicky výborne rozohranú, titul by si mali bez problémov postrážiť a mohli sa tak plne sústrediť na duel proti katalánskemu veľkoklubu. Naopak, Barcelona v La Lige stráca body proti súperom z druhej polovice tabuľky a všetko nasvedčuje tomu, že túto sezónu sa bude musieť skloniť pred svojím najväčším konkurentom z Madridu. Navyše im určite nepridala sebavedomie prehra z víkendu proti Malage, no na druhú stranu ich mohla strata troch bodov poriadne nažhaviť. No to sa vôbec nestalo.

Rovnako ako proti PSG v osemfinále, aj teraz blaugranas absolútne vyhoreli na ihrisku súpera. Už v 22. minúte viedol domáci Juventus 2:0, keď sa o oba presné zásahy postaral ich klenot Dybala. Tesne pred druhým gólom mohli hostia vyrovnať, no Messiho presne načasovanú prihrávku nezúžitkoval Iniesta, ktorého perfektne vychytal Gigi Buffon a tento zákrok bol pravdepodobne kľúčovým momentom zápasu. Do polčasu sa už výsledok nezmenil a v tom druhom sa stále hralo o veľa, keďže prípadný gól na pôde súpera by pre Barcelonu znamenal veľmi veľa, no fanúšikom klubu zase raz zostali oči len pre plač. V 55. minúte na 3:0 zvyšoval obranca Chiellini a hrozilo, že sa zopakuje prvý zápas proti PSG. To sa, našťastie pre Barcelonu, nestalo (aj vďaka nesprávne odpískanému offsidu), no aj výsledok 0:3 je pre nich katastrofou, zatiaľ čo domáci môžu byť so sebou maximálne spokojní. Ak totiž nevyhoria ako parížsky klub, mali by si zabezpečiť v odvete postup medzi štvoricu najlepších tímov v Európe. 

Anketa:
Kto sa prebojuje do semifinále?
Juventus
Barcelona
Juventus
80 %
845 Hlasov
Barcelona
20 %
215 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia