Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2017, 23:00
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Manžel zabetónoval manželke auto, ktoré z celého srdca milovala. Vzťahovú krízu tým síce nevyriešil, ale pomsta to bola celkom sladká

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jeho manželka si nechala zmeniť priezvisko, aby spropagovala supermarket.

Vzťahové problémy jedného ruského páru sa manžel rozhodol vyriešiť celkom radiálne. Nemenovaná dvojica prežívala v manželstve ťažké časy, keď žena svojho muža podviedla a aj napriek tomu, že jej dal druhú šancu, nič sa nezlepšilo. Všetko vyvrcholilo v momente, keď sa manžel dozvedel, že jeho manželka si nechala oficiálne zmeniť priezvisko z jeho na názov supermarketu, kde pracuje, pretože supermarket s názvom Veniy sa rozhodol odmeňovať ľudí dostatočne bláznivých na to, aby si nechali úradne zmeniť priezvisko čiastkou takmer 800 eur mesačne. Celá kríza teda vyvrcholila tým, že chlapík v centre Petrohradu nechal naplniť manželkine auto betónom, čím len podčiarkol to, kam až sú vo svojom konflikte schopní zájsť. Manželka údajne svoje auto nadovšetko milovala, a tak určite nebude rada, čo sa s ním stalo a predpokládame, že manželstvo túto skúšku už bohužial nevydržalo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia