Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2017, 13:04
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Načiahla sa v supermarkete po jogurt a objavila tam takmer 4-metrového pytóna. Nepríjemné prekvapenie v chladiacom boxe nakupujúcu nepotešilo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pri bežnom nákupe hada v chladiacom boxe určite nečakáš.

Zákazníčka v juhoafrickom obchode Spar zažila pred pár dňami takmer infarktový moment. Vydala sa na pravidelný nákup a keď sa chcela načiahnuť po jogurt do chladiaceho boxu, okamžite zvreskla a všetko sa vysvetlilo až po tom, čo ku boxu pribehla vystrašená manažérka. Zákazníčka kričala, že sa za jogurtmi nachádza had, a tak sa zamestnanci obchodu zhŕkli okolo inkriminovaného miesta a opatrne odobrali zopár jogurtov. Nemohli uveriť vlastným očiam, keď sa pred nimi zjavil hrubý pytón, ktorého sa ani len neodvážili dotknúť.

V priebehu niekoľkých minút na miesto dorazil odborník na odchytávanie hadov a vytiahol takmer 4-metrového pytóna von z chladiaceho boxu. Africký pytón je pritom v prírode schopný bez problémov zabiť akúkoľvek väčšiu korisť vďaka svojmu pevnému telu, a preto s ním museli narábať opatrne. Zatiaľ stále nie je jasné, ako sa dlhočízny had mohol dostať do chladiaceho boxu v supermarkete, ale zrejme tam prenikol cez chladenie ústiace von. Hadovi, a ani nikomu zo zákazníkov, sa nič nestalo a nakoniec ho vypustili späť do divočiny, takže do obchodu sa už určite nebude chcieť vrátiť.



Domov
Zdieľať
Diskusia