Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2017, 15:53
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Internetom sa šíri bizarné video, ktoré vtipným spôsobom prirovnáva Sajfu k mimozemšťanovi

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vyzerá aj podľa teba známy moderátor a youtuber ako z inej planéty?

Je na čase dozvedieť sa pravdu o Matejovi „Sajfa“ Cifrovi. Presne týmito slovami sa divákom prihovára neznámy hlas v bizarnom videu. Nakoľko včera skončilo aj v našom inboxe, uploadli sme ho v plnej kvalite na náš Facebook.

Populárneho moderátora známeho z rádia a televíznych obrazoviek, ktorý sa nedávno úspešne vydal aj na cestu youtubera, preslávila aj celkom iná, menej lichotivá záležitosť. Tou je jeho jedinečný vzhľad, ktorý sa niektorým ľuďom javí natoľko iný, že ho označujú za mimozemšťana.

A práve túto informáciu sa teraz po spleti čísel, výpočtov a prinajmenšom zvláštnych dôkazov dozvedáme zo spomínaného videa. Áno, tento výtvor končí záberom na samotného moderátora so slovami: Sajfa je mimozemšťan a odkazuje na stránku mimozemstan.sk. Nech už ma tento počin na svedomí ktokoľvek, zámer zatiaľ zostáva záhadou.

Nech už to celé dopadne akokoľvek, veríme, že rozuzlenie tejto mimozemskej záhady sa čoskoro dozvieme na vyššie spomenutej stránke mimozemstan.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia