Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2017, 15:53
Čas čítania 0:00
Marek R.

Patrí ananás na pizzu? Gordon Ramsay uzavrel večnú hádku najlepšou možnou odpoveďou

ZAUJÍMAVOSTI PIZZA
Uložiť Uložené

A zároveň získal množstvo nepriateľov.

Patrí ananás na pizzu? Táto otázka rozdeľuje ľudí na dva tábory už nejaký ten piatok. Jedna skupina si pizzu nedokáže predstaviť bez tohto lahodného ovocia, zatiaľ čo ďalšia považuje tú prvú za akýchsi čudákov. Olej do ohňa prilial tento rok napríklad aj islandský prezident Guðni Th. Johannesson, ktorý vyhlásil, že taká úžasná vec ako pizza by sa nemala kaziť nejakým ananásom. A vraj ak by mal moc okamžite ovplyvniť zákony, bez čakania by ananás na pizzi zakázal na celom Islande

Bolo by však lepšie, keby sa k tejto problematike vyjadril niekto povolanejší a konečne sme sa dočkali. Gordon Ramsay, svetoznámy kuchár, ktorý vlastní niekoľko špičkových reštaurácií, pričom niektoré z nich boli ocenené dokopy až 16-timi hviezdami Michelin, konečne ukončil celú problematiku, no zároveň si proti sebe poštval mnoho ľudí. Súhlasíš s ním?

Domov
Zdieľať
Diskusia