Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2017, 0:33
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Nad Londýnom sa zjavil obrovský prsník. Obyvatelia sú zmätení, no v skutočnosti nesie dôležité posolstvo

ZAUJÍMAVOSTI LONDÝN
Uložiť Uložené

Najväčšie britské mesto má novú atrakciu.

Pozrieť sa v Lodnýne smerom k strechám mrakodrapov bolo vždy veľmi zaujímavé, ak sa však na teba zhora hľadí obrovský nafukovací prsník, hneď ti to poriadne zlepší náladu. Pritom však ide o veľmi vážnu vec, dôležitú kampaň a odkaz od mnohých ľudí. Na internete sa podľa autorov kampane totiž v poslednej dobe zjavuje veľa nenávistných odkazov proti fotografiám kojacich matiek a postupne sa táto nenávisť presúva aj do osobnej sféry. Niektorí ľudia považujú kojenie na verejnosti za pohoršujúce a práve na to chce kampaň upozorniť.

Nad Londýnom sa zjavil obrovský prsník. Obyvatelia sú zmätení, no v skutočnosti nesie dôležité posolstvo
Zdroj: Mother London

Za zaujímavým nápadom stojí občianske združenie Mother London, ktoré prsník odvážne umiestnilo na strechu budovy v londýnskej mestskej časti Shoreditch. Pod #freethefeed sa jeho členovia snažia šíriť myšlienku, že by malo byť na každej žene zvlášť, či si chce narušiť súkromie kojením na verejnosti. Samozrejme, proti odhaľovaniu intímnych partií sú aj oni sami, to je však podľa nich niečo úplne iné. Do moderného mesta, akým je Londýn, vraj takéto pohoršovanie sa nad prirodzeným stopercentne nepatrí.

Domov
Zdieľať
Diskusia