Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2017, 14:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Annabelle sa vracia! Na internet sa dostal desivý trailer z pokračovania známeho hororu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalší prequel, ale s nájdeným režisérom.

Možno krútite hlavami, prečo práve prinajlepšom priemerná ducharina Annabelle dostane pokračovanie. Čísla sú však neúprosné. Spin-off úspešného Conjuringu za pár drobných zarobil ťažké prachy, takže prichádza Annabelle: Creation. Pôjde o prequel k prvému dielu (ktorý bol sám prequel ku Conjuringu). Tentokrát nám tvorcovia rozpovedia príbeh výrobcu bábik a jeho manželky. Tí veľmi radi vo svojom dome privítajú milú mníšku Charlotte a niekoľko detských sirôt. A jeden z manželových výrobkov - desivá bábika Annabelle si už vyhliada nové obete.

Réžiu obstaral David F. Sandberg, tvorca vydareného Lights Out. Aj kvôli tomu vyzeráme tento film s miernou nádejou. Herecky sa môžeme tešiť na Mirandu Otto (LOTR), Stephanie Sigman (SPECTRE), Talithu Bateman (The 5th Wave), Lulu Wilson (Ouija: Origin of Evil, Deliver Us from Evil), Philippu Coulthard (After the Dark), Grace Fulton (Badland), Samaru Lee (Foxcatcher, The Last Witch Hunter) a Anthonyho La Pagliu (Without a Trace). Na Slovensku a v Česku si Annabelle: Creation odbije premiéru 10. augusta 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia