Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2017, 17:25
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nahnevaný vodič Jeepu sa so zle zaparkovaným BMW nemaznal. Upratal ho na správne parkovacie miesto, akoby sa nechumelilo

ZAUJÍMAVOSTI BMW
Uložiť Uložené

Šofér BMW asi po príchode k autu zostal prekvapený.

Ak sa na parkovisku stretnú dvaja hlupáci, potom to zaručene nemôže dopadnúť dobre. Svedčí o tom aj najnovšie video spoza veľkej mláky, kde na parkovisku zbadal vodič upraveného terénneho Jeepu zaparkované BMW, ktorého vodič si zrejme myslel, že on nemusí dodržiavať čiary nakreslené na asfalte. Množstvo vodičov drahších áut radšej zaparkuje cez dve parkovacie miesta, aby im náhodou niekto neoškrel dvere alebo blatník, ale tento šofér BMW dostal za svoje drzé parkovanie poriadnu príučku. Chlapík v Jeepe najskôr povedal spolujazdcovi, aby vystúpil a všetko natočil a potom jednoducho narazil do bočnej časti BMW a postupne ho presunul medzi čiary, aby tak prestal blokovať hneď dve parkovacie miesta. Samozrejme, podobné činy v žiadnom prípade netreba podporovať a šofér Jeepu dokonca na BMW zanechal kvôli upravenému nárazníku výraznú preliačinu, takže zverejnením videa na internete si pravdepodobne ešte viac zavaril. Na parkoviskách preto netreba brať zákon do vlastných rúk, ale stačí si povzdychnúť nad zmýšľaním niektorých ľudí a pokračovať ďalej. Za žiadne problémy to predsa nestojí.

Domov
Zdieľať
Diskusia