Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2017, 18:38
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

iPhone 8 dostane nebezpečného konkurenta. Otec systému Android poodhalil smartfón bez rámikov

TECH GOOGLE
Uložiť Uložené

Andy Rubin opustil Google a začal pracovať na svojom projekte.

Apple to tento rok nebude mať vôbec jednoduché. Zajtra spoznáme netrpezlivo očakávaného generačného nástupcu za Galaxy S7 a neskôr by mal uzrieť svetlo sveta aj kúsok, za ktorým stojí tvorca najrozšírenejšieho mobilného operačného systému na svete. Ako informoval web Mashable, bývalý zamestnanec internetového giganta Andy Rubin totiž prostredníctvom svojho Twitter profilu poodhalil zatiaľ bližšie neznámy Android smartfón, ktorý by mal, ako je možné vidieť trošku nižšie, vynikať najmä po konštrukčnej stránke.

Vizuálne prednosti záhadného smartfónu si všimneme okolo displeja, kde sa nenachádzajú takmer žiadne rámiky. A to ako na bokoch konštrukcie, tak aj v jej vrchnej časti, kde býva za bežných okolností umiestnené slúchadlo, selfie fotoaparát a niekoľko senzorov. Inžinieri zo Xiaomi túto časť hardvérovej výbavy pri kúsku s názvom Mi MIX presunuli na iné miesta, pričom sa neštítili ani použitiu modernejších riešení, ktorým napríklad nahradili spomínané slúchadlo za priestorovo šetrnú alternatívu. Oficiálny dátum predstavenia a ani viac bližších detailov momentálne nepoznáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia